• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2018

17:55

BIVŠI TRENER PARTIZANA BRANI HRVATA! Mateus: Kovač je posvećen Bajernu, dok Rodrigez i ostali misle samo na sebe

Fudbal

BIVŠI TRENER PARTIZANA BRANI HRVATA! Mateus: Kovač je posvećen Bajernu, dok Rodrigez i ostali misle samo na sebe

Podeli vest

Nekadašnji reperezentativac Nemačke i bivši trener Partizana Lotar Mateus stao u je u odbranu šefa stručnog štaba Bajerna Nika Kovača, navodeći da se njegov profesionalizam i posvećenost klubu ne dovode u pitanje za razliku od pojedinih igrača bavarskog velikana

Bajern je posle dugog niza godina loše startovao u Bundesligi i nakon sedam kola zaostaje ne toliko velikih četiri boda za liderom - Borusijom iz Dortmunda, ali forma Bavaraca i samo jedan osvojen bod u poslednja tri kola svakako da ne ostavljaju mirnim nikog na "Alijanc areni".

Kao i uvek, trener je prvi na udaru, pa su otrovne strelice brže bolje ispaljene u pravcu mladog hravtskog stručnjaka Nika Kovača, a garnituri nezadovoljnih nije se pridružio nekadašnji fudbaler slavnom nemačkog kluba, Lotar Mateus, koji je zdušno braneći kolegu u igračima našao razloge posrtaja velikana.

Hames Rodriges se oseća uvređenim kada nije u startnoj postavi. Onda izađe na teren i igra kao da nije deo ovog tima. Igrači moraju da siđu sa svojih pijedestala, moraju biti na usluzi klubu, na usluzi Bajernu, koji je klub svetskog renomea i oni moraju biti srećni što igraju za njega - izjavio je Mateus posle burne nedelje za višestrukog šampiona Nemačke.

A onda je stao na Kovačevu stranu ne dovodeći u pitanje profesionalizam nekadašnjeg selektora Hrvatske i čoveka koji je doneo Kup Ajntrahtu iz Frankfurta.

- Trener Kovač celog dana razmišlja samo o fudbalu, potpuno se poistovećuje sa klubom i on samo plaća cenu što se tim nije dovoljno pojačao tokom leta. Obnova tima nije urađena, to je velika greška onih koji vode klub - naveo je Mateus.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija