• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.10.2018

00:05

MURINJO BI MOGAO DA NAGRABUSI ZBOG TEŠKIH REČI! Fudbalski savez Engleske pokrenuo istragu protiv Portugalca

Fudbal

MURINJO BI MOGAO DA NAGRABUSI ZBOG TEŠKIH REČI! Fudbalski savez Engleske pokrenuo istragu protiv Portugalca

Podeli vest

Fudbalski savez Engleske (FA) istražuje izjave koje je trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo dao posle pobede nad Njukaslom u Premijer ligi.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), Murinjo je po završetku utakmice u televizijsku kameru dao izjave, on je govorio na portugalskom, a britanski mediji naveli su da su njegovi komentari bili uvredljivi.

FA će pregledati snimak i angažovaće zvaničnog prevodioca pre nego što odluči da li ima osnova za postupak.

Zbog loših rezultata Murinjo je pod pritiskom otkaza u Mančester junajtedu. Ekipa je protiv Njukasla gubila sa 0:2 na poluvremenu, ali je uspela da pobedi sa 3:2.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija