• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2018

17:26

SUDBINA KOVAČA ZAVISI OD RIBERIJEVOG RASPOLOŽENJA! Uzdrmani Hrvat u kandžama Francuza

Fudbal

SUDBINA KOVAČA ZAVISI OD RIBERIJEVOG RASPOLOŽENJA! Uzdrmani Hrvat u kandžama Francuza

Podeli vest

Uzdrmana klupa hrvatskog trenera Nika Kovača u minhenskom Bajernu mogla bi da bude izmaknuta ukoliko bi se se protiv njega pobunio najuticajniji igrač u bavarskom velikanu Frank Riberi, koji je i ranije znao da "seče glave"

Letošnja pridošlica iz frankfurtskog Ajntrahta je već uneo rat u svlačionicu zbog nezapamćeno lošeg starta u sezoni, a kolumbijski fudbaler Hames Rodrigez se već javno pobunio na trenera što je uskovitlalo odnose u višestrukom šampionu Nemčake, ali i navuklo gnev igračevog menadžera Žorža Mendeša.

Ipak, uticaj i reči igrača koji je obeležio Mundijal u Brazilu 2014. godine nije ni približno vrednovan u najužem rukovodstvu Bajerna u odnosu na Riberijeve, koji je bio presudan za smenu Anćelotija.

Riberi i sada drži konce u svojim rukama, još uvek se uprkos tome što se Bavarci nalaze u očajnom stanju ne suprotstvalja Kovaču, koji mu za to zahvaljuje minutažom, ali ukoliko kola krenu nizbrdo, Hrvat već može da se pomiri da je bivši. 

Vreme će pokazati koliko će izdržati, a ne treba prenebregnuti i to da su Uli Henes i Karl Hajnc Rumenige na strani Hrvata do te mere da su spremni da ga i krvlju brane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija