• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2018

11:44

RUKAVINA SUMNJA U MATIĆEVE LOŠE NAMERE: Pustite te društvene mreže, tu pišeš i ono što ne misliš

Fudbal

RUKAVINA SUMNJA U MATIĆEVE LOŠE NAMERE: Pustite te društvene mreže, tu pišeš i ono što ne misliš

Podeli vest

Najiskusniji fudbalski reprezentativac Srbije Antonio Rukavina nije želeo da pridaje poseban značaj postu Nemanje Matića na Instagramu gde je sa velikom dozom sigurnosti misteriozno rekao da će ga domovina ponovo izdati

Rukavina je ostavio tračak mogućnosti u iskrenost Matićeve poruke navodeći da se nije čuo sa njim, ali ipak nije hteo da slepo veruje rečima zamenika kapitena Srbije.

- Nisam se čuo sa Matićem i ne bih preterano komentarisao, jer opet te društvene mreže nisu merilo zbog toga što tamo ima previše slobode. Na njima možeš da objaviš nešto što ne misliš. Možda ima nešto što ne znamo, a on zna, ali ipak ne bi trebalo obraćati pažnju - rekao je Rukavina na aerodromu pred polazak u Podgoricu.

Novi bek Astane smatra da predstojeći duel na stadionu "Pod Goricom" ne može da se poredi sa mečevima protiv Hrvatske i Albanije, jer je reč o državama koje su do skora bile pod jednom zastavom, ali da očekuje žestoku borbu na terenu.

NI LJAJIĆ NE IGRA PROTIV CRNE GORE! Srbija potpuno desetkovana na gostovanju u Podgorici

Ne bih upoređivao ovu utakmicu sa nekom iz prošlosti jer smatram da su dueli protiv Hrvata i Albanaca bili više politički, a podsetio bih Tadićevu izjavu da smo ista država. Ipak, na samom terenu će biti više od fudbala i spremni smo na to - rekao je desni bek Srbije.

Bivši kapiten Partizana je rekao i da će svakako nedostajati Matić i Kolarov, ali da je cilj da se prvo u Podgorici pa zatim u Bukureštu izvuče maksimalan rezultat kako bi se pozitivno izašlo iz ovog ciklusa Lige nacija.

- Kao i uvek pokušavamo da budemo pozitivni i idemo na pobedu. Obe utakmice su bitne zbog toga što su na gostujućem terenu. To će biti malo više od fudbala, ali imamo iskustva. Pokušavamo da razmišljamo prvo o Crnoj Gori pa posle o Rumuniji kako bismo sa pozitivnim ishodom priveli kraju Ligu nacija - rekao je Rukavina.

CRNOGORAC OTRESITO NA MITROVIĆA! Simić: U dobroj je formi, jak je, ali za sve postoji rešenje

On je pecnuo sastav Ljubiše Tumbakovića budući da su određeni igrači "sokolova" mogli da izaberu Srbiju umesto Crne Gore, upozorio je da naša defanziva mora da bude na većem nivou od prethodnih mečeva i da se nije čuo sa bivšim saigračem Stevanom Jovetićem.

- Jovetić je bio moj saigrač u Partizanu, ali nismo se čuli. Sve ih poznajem, dosta njih su mogli da igraju kod nas, a do skoro smo bili ista zemlja. Opet, naš cilje je da zadržimo posed i stavranje šansi, al i da u defanzivi popravimo stvari kako im ne bismo dozvoli da nas ugroze. U tome vidim ključ naših bodova u Podgorici - rekao je Rukavina.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija