• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportski žurnal

11.10.2018

11:36

PLJUŠTE KAZNE POSLE VEČITOG DERBIJA! Udareni po džepu Partizan, Zvezda, Mrkela, Vazura, Iliev i Stojković

Fudbal

PLJUŠTE KAZNE POSLE VEČITOG DERBIJA! Udareni po džepu Partizan, Zvezda, Mrkela, Vazura, Iliev i Stojković

Podeli vest

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije nije bila nimalo naklona za propuste i teške reči koje su pale posle 158. večitog derbija pa su se u njenom tefteru za kazne našli predstavnici oba kluba

Kao domaćin meča, Partizan će morati da plati 350.000 dinara, s tim da mu se na teret, osim propusta u organizaciji duela sa komšijama, stavlja i „nesportsko ponašanje navijača" na susretima sa Bačkom i Radom.

Crvena zvezda je prošla gore, predviđeno je da u kasu Saveza ubaci 550.000 dinara kao posledica navijačkih incidenata na stadionu u Humskoj, te duela sa Vojvodinom, Napretkom i lučanskom Mladosti.

Kada je reč o samim akterima, najgore je prošao Mitar Mrkela. Sportski direktor Crvene zvezde „kraći" je za 120.000 dinara, jer je reagujući na komentar Vladmira Stojkovića rekao da „njegovo ponašanje zahteva hitno lečenje, da je za psihijatriju".

Njegov kolega po funkciji Ivica Iliev sankcionisan je sa 80.000 dinara, Miloš Vazura za 70.000, a golman Stojković 50.000, svi su komentarisali suđenje posle meča u kome je dodatni arbitar Nenad Đokić signalizirao glavnom Danilu Grujiću da je lopta posle udarca Ričmonda Boaćija prešla zamišljenu gol-crtu, iako do danas nema  konkretnih dokaza za bilo kakvu stoprocentnu tvrdnju.

Trener crno-belih Zoran Mirković zaradio je opomenu zbog, kako se navodi, generalnog komentara suđenja, dok su zbog mnogo žešćih reči na račun rada glavnih arbitara kažnjeni trener Dinama iz Vranja Dragan Antić i njegov kolega iz Napretka Milorad Kosanović, koji neće moći da vode svoje ekipe u narednom kolu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

ONAJ PLJUJE DRŽAVU I PASOŠ KAŽE DA GA JE SRAMOTA ŠTO JE SRBIN, I SAMO 50000.ONAJ JE REKAO DA OVAJ NIJE NORMALAN ZBOG OVAKVE IZJAVE I REBNULI GA SA 120000.SVI IZ PARTIZANA PLJUVALI I SUDIJE I FSS I BOLJE PROŠLI OD ZVEZDE KOJA JE SVE BRANILA. SAD SE VIDI NA ČIJOJ STRANI SU I FSS I NJENI ORGANI.

Amater

pre 5 godina

STOJKOVIC JE INICIJATOR SVIH SUKOBA POSLE UTAKMICE A KAZNA 50.000 KOGA VI PRAVITE BUDALAMA,POPISAO SE PO SAVEZU I SUDIJAMA A KAZNA KAO U BUS-PLUSU...!!MISLITE ZVEZDA SE OPARILA PA AJDE DA IM UZMEMO STO VISE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija