• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2018

16:04

(FOTO) CENTAR PODGORICE POD BLOKADOM! Crnogorci kažu: Ovako NIKADA nije bilo!

Fudbal

(FOTO) CENTAR PODGORICE POD BLOKADOM! Crnogorci kažu: Ovako NIKADA nije bilo!

Podeli vest

Centar Podgorice je pod potpunom policijskom blokadu još šest sati pre početka utakmice sa Srbijom

Apsolutno svi lokali u centru crnogorskog glavnog grada su zatvoreni, pogotovo u ulicama koje vode ka stadionu, koji se, ionako, nalazi u srcu Podgorice.

Kako tvrde domaći ljubitelji fudbala, a i oni koje meč sa Srbijom ne zanima, Crna Gora je odigrala mnogo utakmica od sticanja samostalnosti, ali ovakva okupacija grada NIKADA nije viđena.

- Gledao sam maltene sve mečeve naše reprezentacije na ovom stadionu, ali ovakva policijska opsada centra je nezabeležena. Ne znam čemu to - priznao nam je jedan od revoltiranih Podgoričana, koji će svakako biti na utakmici.

U gradu se oseća euforija zbog važne utakmice, istorijske, prve sa Srbijom, ali nikakvih tenzija nema ni u najavi, pa je samim tim ponašanje čuvara reda potpuno nejasno.

Foto: Vladimir Tomković

Foto: Vladimir Tomković

Foto: Vladimir Tomković

Foto: Vladimir Tomković

Foto: Vladimir Tomković

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RINGISPIL

pre 5 godina

Ja nikada nisam bio u TITOGRADU ali ako su ovo slike njihovog glavnog grada onda je jasno da je za njih Beograd, Šangaj i Njujork zajedno. Fale samo još Milov TOTEM i vrač.

Ljubo

pre 5 godina

Utakmica najveceg bezbedonosnog rizika ?!?! Igra se u 20:45 rekose ,dobra satnica nema sta .Dali se namerno sprema nesto ?!

tomas9d

pre 5 godina

Ej ljudi, trebalo bi im, kao bivšoj braći malo pomoći. mislim da im pošaljemo malo policije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija