• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2018

18:48

PIKE NAGRABUSIO ZBOG ĐOKOVIĆA I NADALA! Barselona ljuta na Đerara jer misli na tenis, a ne na fudbal

Fudbal

PIKE NAGRABUSIO ZBOG ĐOKOVIĆA I NADALA! Barselona ljuta na Đerara jer misli na tenis, a ne na fudbal

Podeli vest

Čelnici Barselona ljuti su na Đerara Pikea jer je slobodno vreme iskoristio da ode u Šangaj kako bi ubedio tenisere da igraju u Dejvis kupu

 

Defanzivac katalonskog kluba u Kinu je otišao kako bi ubedio teniske zvezde da naredne sezone igraju njegovu verziju Dejvis kupa, iz Barselone ne gledaju blagonaklono na njegov potez. 

Pike i njegova kompanija "Kosmos" dobili su zeleno svetlo od ITF da reformišu Dejvis kup, koji se neće igrati tokom sezone već će postojati završni turnir u novembru svake godine. 

Međutim, nisu svi teniseri odlučili da podrže ovaj projekat pa je Pike lično otišao u Šangaj, gde se igrao masters, kako bi ubedio najveće teniske zvezde da igraju u "njegovoj ligi". Pike je uspeo da se dogovori sa Rafaelom Nadalom, ali još čeka odgovor od Novaka Đokovića. 

Iz Barselone navode da je Pikeu bolje da se usredsredi na klub, nego na privatnu kompaniju. 

- Barselona misli da Pike više misli o kompaniji nego o onome šta se dešava na terenu. Klub je veoma ljut zato što je prešao više od 20.000 kilometara da bi došao do Šangaja kako bi ubedio tenisere koji nisu mnogo zainteresovani za ovaj projekat - piše AS.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija