• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2018

07:15

MESI I RONALDO SU JOVIĆEVO DRUŠTVO! Srbin stigao Levandovskog i osvetio Frankfurt, A EVO ŠTA JE LUKA REKAO POSLE BLISTAVE PARTIJE!

Fudbal

MESI I RONALDO SU JOVIĆEVO DRUŠTVO! Srbin stigao Levandovskog i osvetio Frankfurt, A EVO ŠTA JE LUKA REKAO POSLE BLISTAVE PARTIJE!

Podeli vest

Deluje da je 90 minuta samo sat i po, ali zapravo je to vreme ya koje je srpski napadač Luka Jović ušao u istoriju nemačkog fudbala po mnogo čemu, a u jednom segmentu je samo dvojici to uspelo pre njega

Osim toga što je najmlađi strelac pet golova u istoriji nemačkog šampionata, što je dovoljno da 18. oktobar 2018. godine Jović zapamti za ceo život, bivši golgeter Crvene zvezde je postao tek treći stranac koji je osuo "petardu" po rivalima u Bundesligi.

Pre njega to je prvi put uspelo Atiliju Eđvalsonu, strelcu pet pogodaka za Fortunu protiv Ajtntrahta, čim je Luka na pravi način osvetio svoj tim iz Frankfurta, koji je davne 1983. doživeo veliku blamažu.

(VIDEO) VEČE ŽIVOTA LUKE JOVIĆA! Gol karijere i "petarda" srpskog napadača po nesrećnoj Fortuni

Istovremeno, Jović je stigao i jedinog preostalog stranca koji je uspeo da zapali "petardu" duž Nemačke, a to je naravno Robert Levandovski, koji je istina za samo devet minuta protiv Volfsburga pet puta zatresao mrežu.

Gledano u evropskim okvirima, Joviću je pošlo za nogom ono što je samo nekoliko godina ranije uspelo Radamelu Falkau, Leu Mesiju, Kristijanu Ronaldu, a nešto ranije i Endiju Kolu i Fernandu Morijentesu. Primećujete, nijednom Srbinu pre Luke.

Nedugo nakon veličanstvene utakmice i partije života, mladi as se na Instagramu zahvalio saigračima koji su mu omogućili ovakav golgeterski učinak.

-Ne treba trošiti reči, bilo je ovo neverovatno veče... Hvala saigračima koji su mi omogućili da postignem sve ovo. Hvala na podršci, najbolji ste - stoji u postu Jovića.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija