• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2018

15:44

(VIDEO) PREMIJER LIGA: MURINJO IZGUBIO ŽIVCE! Čelsi do boda u nadoknadi, Junajted sam sebe ubio

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: MURINJO IZGUBIO ŽIVCE! Čelsi do boda u nadoknadi, Junajted sam sebe ubio

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija došli su do boda protiv Mančester junajteda golom Rosa Barklija u šestom minutu nadoknade meča, što je razbesnelo isprovociranog menadžera "crvenih đavola" Žozea Murinja koji je krenuo da se obračuna sa provokatorima

Čelsi je nastavio seriju neporaženosti protiv Junajteda koja traje od 2012. godine, a za to im je ovaj put trebalo mnogo više sreće nego ranije.

Domaći su poveli posle katastrofalne greške Pola Pogbe u 21. minutu i realizacije Ridigera koji je iskoristio nonšalantnost Francuza i glavom savladao De Heu.

U nastavku potpuni preokret Junajtedu doneo je  Marsijal u 55. i 73. minutu, ali je Ros Barkli u "minut do 12" pomrsio upisane bodove protivnika.


PREMIJER LIGA

9. kolo
Subota
Čelsi - M. junajted 2:2 (1:0)
(Ridiger 21, Barkli 90+6 - Marsijal 55, 73)
Bornmut - Sautempton 16.00
Kardif - Fulam 16.00
Mančester siti - Barnli 16.00
Njukasl - Brajton 16.00
Vest Hem - Totenhem 16.00
Vulverhempton - Votford 16.00
Hadersfild - Liverpul 18.30

Nedelja
Everton - Kristal palas 17.00
Ponedeljak
Arsenal - Lester 21.00
Tabela: Čelsi 21, Mančester siti 20, Liverpul 20, Arsenal 18, Totenhem 18, Bornmut 16, Vulverhempton 15...
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija