• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2018

21:00

(VIDEO) KRSTAJIĆU, VIDIŠ LI OVO? Raspucani Prijović sa dva gola rešio solunski derbi

Fudbal

(VIDEO) KRSTAJIĆU, VIDIŠ LI OVO? Raspucani Prijović sa dva gola rešio solunski derbi

Podeli vest

Srpski napadač Aleksandar Prijović nastavio je da rešeta sa golovima i u solunskom derbiju tako što je protiv Arisa sa dva gola direktno odlučio pobednika

Napadač koji je potpuno potisnut u reprezentaciji Srbije je najpre sa penala izjednačio rezultat u 36. minutu, a zatim je u 84, na sličan način kao protiv Gruzije u odlučujućem meču za odlazak na Mondijal, rešio pitanje velikog derbija za vladara Soluna.

Ovaj pogodak je ukupno peti srpskom napadaču, koliko ima i u evropskim okvirima, što znači da je već dvocifren po broju datih pogodaka, ali ni to nije dovoljno da dobije veću, minutažu, što je uostalom i nedavno prigovorio selektoru Mladenu Krstajiću posle "grejanja klupe" protiv Crne Gore i Rumunije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Krstajic da vidi neshto..??? Ma, daj ne zasmejavajte ljude. Chovek blage veze nema, vec radi po diktatu. To svi znaju koji su blizi nekim fudbalskim krugovima. Ljudi mu se smeju koliko ne zna.

joledr

pre 5 godina

Сачекај у реду, прво Лука Јовић !

ugo_pg

pre 5 godina

Prijović,majstor.svaka reprezentacija bi poželjela ovakvog igrača.iz svih pozicija,uglova,na sve načine postiže gol.majstor! Blago vama sa ovakvim igračem!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija