• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2018

15:47

AJNTRAHTOV PAKLENI PLAN ZA JOVIĆA! Kupi sad, prodaj na leto i obogati se

Fudbal

AJNTRAHTOV PAKLENI PLAN ZA JOVIĆA! Kupi sad, prodaj na leto i obogati se

Podeli vest

Čelnici Ajntehta iz Frankfurta već su razradili plan u vezi sa bliskom budućnosti srpskog napadača Luke Jovića, strelaca pet golova u nedavnoj pobedi protiv Fortune, a on podrazumeva ozbiljan obrt porfita za kratko vreme

Najmlađi fudbaler u istoriji Bundeslige koji je postigao pet golova na jednom meču u nemačkom prvenstvu nalazi se na pozajmici iz Benfike, a tričava klauzula od 6.000.000 evra neće predtavljati nikakav problem za Ajntraht, koji već ima dogovor o otkupu srpskog napadača.

Plan je da Luka što pre postane fudbaler Ajntrahta, kako bi se stekli uslovi da već na leto pojača neki mnogo zvučniji klub u "ligama petice", a procenjuje se da transfer ne bi trebalo da ide ispod 25.000.000, a da bi gornja granica mogla da ide i do 45.000.000.

Posle spektakularne partije protiv Fortune, glas o Joviću se nadaleko pročuo, a prema prvim informacijama udicu za mladog fudbalera iz Bijeljine pokazali su Čelsi i Totenhem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija