• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2018

16:10

MUSLIN MERKA KLUPU SPARTAKA: Srećan sam u Arabiji, ali zanimljivo bi bilo boriti se za titulu u Rusiji

Fudbal

MUSLIN MERKA KLUPU SPARTAKA: Srećan sam u Arabiji, ali zanimljivo bi bilo boriti se za titulu u Rusiji

Podeli vest

Tek dve nedelje nakon preuzimanja Al Fejha iz Saudijske Arabije, nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin, zainteresovan je da sedne na upražnjeno mesto trenera moskovskog Spartaka

Muslin je ostavio veliki trag u ruskom fudbalu i vođeni time u Spartaku su pokazali interesovanje da ga angažuju nakon smene trenera Masima Karere, a ni iskusni srpski stručnjak nema ništa protiv da sedne na klupu moskovskog velikana.

Čuo sam da Spartak nema trenera, da je Karera otpušten. Pratim dešavanja u Rusiji, čak i znam šta je prethodilo Karerinom otkazu, ali moram da naglasim da sam pre dve sedmice potpisao ugovor u Saudijskoj Arabiji, ali mislim da taj problem može da bude rešen - rekao je Muslin, koji sa klubom sa Bliskog istoka ima ugovor do kraja sezone.

Već u narednoj izjavi Muslin je dodatno podgrejao interesovanje da se preseli u grad gde je nekada vodio Lokomotivu.

- Spartak je veliki klub. Prošle godine sam odveo Srbiju do Mundijala u Rusiji, sada bi bilo zanimljivo boriti se za titulu u Rusiji. Znam rusku Premijer ligu iz prve ruke - naveo je Muslin.

Podsetimo, Slavoljub Muslin je tokom karijere u Rusiji vodio i Himki, Krasnodar i Amkar iz Perma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija