• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2018

07:15

JOKANA NE DAM NI ZA ŽIVU GLAVU! Gazda Fulama prekinuo nagađanja o smeni

Fudbal

JOKANA NE DAM NI ZA ŽIVU GLAVU! Gazda Fulama prekinuo nagađanja o smeni

Podeli vest

Pakistanski milijarder Šahid Kan poručuje da nikad nije razmišljao da smeni srpskog trenera Slavišu Jokanovića, iako su to pisali mediji u Engleskoj; Srbin uvek diže formu u decembru - tvrdi vlasnik "kolibara"

Slaviša Jokanović (50) neće dobiti otkaz u Fulamu, mediji izmišljaju da želim da ga smenim, poručuje vlasnik engleskog premijerligaša Fulama Šahid Kan! Pakistanski milijarder oštro je demantovao glasine engleskih medija da se srpskom treneru uskoro sprema otkaz u Fulamu zbog loših rezultata na početku Premijer lige.

Tim s "Krejven kotidža" osvojio je svega pet bodova u prvih devet kola, primio je najviše golova (25) i trenutno se nalazi na 18. mestu u prvenstvu Engleske. Zbog toga su mediji na Ostrvu spekulisali da će bivši reprezentativac Jugoslavije uskoro dobiti otkaz i da mu klupski čelnici zameraju to što je potrošio preko 100 miliona evra na pojačanja prošlog leta.

Foto: Reuters

Slaviša Jokanović
Zapanjen natpisima

Ipak, u Jokanovićevu odbranu stao je prvi čovek kluba Šahid Kan, koji je razrešio sve sumnje oko statusa jednog od najboljih srpskih stručnjaka.

- Dok sam čitao šta su mediji pisali, u isto vreme i podjednako sam bio zabavljen, zapanjen i razočaran. Četvrtina rezultata koje smo ostvarili na putu povratka u Premijer ligu bila je razočaravajuća. Ali imamo šefa Slavišu Jokanovića, koji ne samo da shvata i ceni to što predstavlja Fulam već i u poslednje dve godine zajedno sa svojim stručnim štabom pronalazi pravu formu krajem decembra - ističe Kan.

Kladionice: Otkaz prvo Murinju, pa Srbinu

Vodeće svetske kladionice već su izbacile kvote ko će prvi dobiti otkaz u Premijer ligi. Najmanja kvota je 3,00 na otkaz Žozea Murinja u Mančester junajtedu. Potom sledi Slaviša Jokanović, za čiji otkaz u Fulamu kvota iznosi 3,7. Slede Mark Hjuz iz Sautemptona i Rafa Benitez iz Njukasla (kvote 7,00 za obojicu), dok kvote na otkaz Nila Vornoka u Kardifu i Kloda Puela u Lesteru iznose po 10,00.

Pakistanski magnat kaže da ništa od onoga što su pisali engleski mediji u vezi s Jokanovićevim statusom nije tačno. A pisali su da mu preti otkaz i da mu uprava zamera na potrošenih 100 miliona evra. Nakon poraza od Kardifa prošlog vikenda (4:2), pojavila se informacija da je Jokan dobio ultimatum da pobedi u naredne dve utakmice protiv Bornmuta i Hadersfilda kako bi ostao na klupi.

Kan kaže da ništa od toga nije tačno.

- Slavišin skor pokazuje da je Fulam predvodio na najvišem nivou. Imamo još 29 utakmica u Premijer ligi i rano je da se donosi sud o bilo čemu. Siguran sam da će se i ove godine održati kontinuitet dobrih rezultata. Što se tiče fiktivnih i senzacionalnih naslova, rekao sam već koja su mi osećanja pomešana. Tražim od vas da ne verujete u sve što čitate. U ovom slučaju da ne verujete ni u šta što ste pročitali - rekao je Kan.

Odbio novi ugovor

Inače, Slaviši Jokanoviću uprava Fulama još krajem avgusta, nakon nekoliko odigranih kola, ponudila je novi ugovor, ali ga je on tada odbio. Navodno, Srbin je želeo da vidi kako će situacija da se razvija do kraja decembra i zato nije želeo da požuri s potpisivanjem novog ugovora.

ALEKSANDAR MITROVIĆ:

Menadžer Slaviša Jokanović izvukao je najbolje iz mene, ali i iz celog tima Fulama. Zahvaljujući njemu igram najbolji fudbal u karijeri - rekao je Mitrović.

Foto: reuters

Aleksandar Mitrović

Iako je Fulam trenutno u zoni ispadanja, Jokanović veruje da se može izvući iz ove situacije.

- Mogu da pronađem rešenje. Moj posao je da nastavim da radim i da se borim. Pokazali smo neke pozitivne stvari, ali negativne nas ubijaju. Nastaviću da radim i da tražim najboljih 11 - istakao je Jokanović pre nekoliko dana nakon poraza od Kardifa u Premijer ligi.
 



 


 



 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija