• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.10.2018

09:52

GAZDU NAPOLIJA JOŠ ŽULJA REMI SA ZVEZDOM! De Laurentis bi da sruši Ligu šampiona!

Fudbal

GAZDU NAPOLIJA JOŠ ŽULJA REMI SA ZVEZDOM! De Laurentis bi da sruši Ligu šampiona!

Podeli vest

Gazda Napolija Aurelio de Laurentis smatra da je Liga šampiona u fudbalu prevaziđena i nezanimljiva i da bi trebalo stvoriti novo, supertakmičenje

Po njegovom predlogu, u toj ligi bi igrali samo klubovi iz pet najjačih liga Evrope.

- Napravimo Evropsku ligu, umesto Lige šampiona, u kojoj će igrati samo klubovi iz Engleske, Francuske, Italije, Nemačke i Španije! Po četiri najbolja kluba iz tih liga, to je već 20 timova, to novo takmičenje donelo bi 10 milijardi evra! Nek se igra samo jedan meč – žreb će odrediti kod kuće ili u gostima – i to utorkom, sredom i četvrtkom, da bi subota, nedelja i ponedeljak bili dani za domaći šampionat - predložio je De Laurentis.

Izgleda da ga onaj izgubljeni bod na "Marakani" i dalje žulja...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

OVO I NIJE LIGA ŠAMPIONA. JAKO MALO U TAKMIČENJU IMA ŠAMPIONA SVOJIH DRŽAVA. OVO JE LIGA BOGATAŠA GDE SIROMAŠNI KLUBOVI KADA UĐU OSIM MALO PARA ŠTO DOBIJU NEMAJU ŠTA DA TRAŽE. NAPRAVITE LIGU BOGATAŠA PA SE IGRAJTE A NAMA VRATITE NAŠU LIGU ŠAMPIONA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija