• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2018

18:04 >> 20:30

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Fulam opet izgubio, Jokan u problemu, Mane briljira

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Fulam opet izgubio, Jokan u problemu, Mane briljira

Podeli vest

Fudbaleri Fulama poraženi su četvrti meč u nizu, sedmi put ove sezone, pa menadžeru Slaviši Jokanoviću preti otkaz

Fulam je u 10. kolu izgubio od Bornmuta 3:0 na svom Krejven Kotidžu. Vilson je doneo vođstvo "trešnjicama" iz penala u 14. minutu, a pobedu gostiju "overio" je Bruks 18 minuta pre kraja.

Fulam je  potom ostao bez Kevina Mekdonalda koji je dobio drugi žuti karton. Brojčanu prednost Bornmut je iskoristio pošto je Vilson drugim golom postavio konačnih 3:0.

Najbolji strelac Fulama Aleksandar Mitrović je bez gola i četvrto kolo u nizu.

Liverpul je ostao na vrhu tabele rutinskom pobedom nad Kardifom 3:1. Mohamed Salah u desetom i Sadio Mane u 66. su trasirali put "redsima" ka osmoj pobedi u prvenstvu. 

Piterson je u nastavku doneo nadu Velšanima da možda mogu do boda na "Enfildu", ali su Đerdan Šaćiri i Mane drugim golom u poslednjih pet mintua overili trijumf domaćina. 

PREMIJER LIGA

10. kolo


Subota

Brajton - Vulverhempton 1:0 (0:0)
(Mari 48)

Fulam - Bornmut 0:3 (0:1)
(Vilson 14p, 85, Bruks 72)

Liverpul - Kardif 4:1 (1:0)
(Salah 10, Mane 66, 87, Šaćiri 84 – Piterson 77)

Sautempton - Njukasl 0:0

Votford - Hadersfild 3:0 (2:0)
(Perejra 10, Deulofeu 19, Sakses 80)

Lester - Vest Hem 1:1 (1:0)
(Ndidi 89 - Balbuena 30)


Nedelja

Barnli - Čelsi 14.30
Kristal palas - Arsenal 14.30
M. junajted - Everton 17.00


Ponedeljak

Totenhem - Man. siti 21.00

Tabela

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija