• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2018

22:54

(VIDEO) PRIMERA: Godin i Luis odveli Atletiko na prvo mesto, šou Aspasa!

Fudbal

(VIDEO) PRIMERA: Godin i Luis odveli Atletiko na prvo mesto, šou Aspasa!

Podeli vest

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Real Sosijedad 2:0 u meču desetog kola Primere


Vođstvo je u poslednjem minutu prvog poluvremena Atletiku doneo štoper Dijego Godin. Atletiko je dominirao, ređale su se šanse, ali Antoan Grizman i Dijego Kosta nisu uspeli da iskoriste najbolje situacije. Ipak, pobedu je "overio" bek Felipe Luis.

Na "San Mamesu" su Atletik Bilbao i Valensija odigrali meč bez pobednika i golova - 0:0. Atletik Bilbao sedmi put u 10 prvenstvenih mečeva odigrao bez pobednika, a Valensija osmi.Glavni krivac što su mreže mirovale je belgijski centarfor Miši Batšuaji, jer je propustio tri povoljne prilike. Kevin Gameiro  u 78. minutu je postigao pogodak ali je ispravno poništen zbog ofsajda.

Fudbaleri Selte pobedili su na svom terenu Eibar sa ubedljivih 4:0. Tri pogotka za tim iz Viga postigao je Jago Aspas koji je u petak dobio kćerku i proslavio je to na najbolji mogući način.

Aspas je pogađao u petom, 36. i 82. minutu nakon čega je zamenjen samo da bi sa terena bio ispraćen pravim ovacijama. Za domaćina se u strelca upisao i Mendez. Za Seltu je ovo treća pobeda u sezoni, a dolazi nakon šest mečeva bez trijumfa. Tim iz Viga sada na devetom mestu na tabeli ima 13. bodova.

Fudbaleri Levantea pobedili su na svom terenu protiv Leganesa sa 2:0 golovima Martija Rodžera i Rubena Ročine. Levante je sedmi na tabeli sa 16 osvojenih bodova, dok je Leganes na 18. mestu sa osam.

 

PRIMERA

10. kolo

Subota

Đirona - Rajo Valjekano 2:1 (2:0)
(Portu 34p, 45 - Alehandro Galvez 61)

Atletik Bilbao - Valensija 0:0

Selta Vigo - Eibar 4:0 (2:0)
(Aspas 5, 36, 82, Mendez 56)

Levante - Leganes 2:0 (1:0)
(Rođer 14, Rokina 90+1)

Atletiko Madrid - Real Sosijedad (1:0)
(Godin 45, Luis 60)

Petak

Valjadolid - Espanjol 1:1 (0:1)
(Verde 90+2 - Iglesijas 20)

Nedelja

Hetafe - Betis 12.00
Barselona - Real Madrid 16.15
Alaves - Viljareal 18.30
Sevilja - Ueska 20.45

Tabela

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija