• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2018

16:29 >> 18:18

(VIDEO) SLAVLJE NA "MARAKANI" MOŽE DA POČNE! Zvezda posle Šapca na +11!

Fudbal

(VIDEO) SLAVLJE NA "MARAKANI" MOŽE DA POČNE! Zvezda posle Šapca na +11!

Podeli vest

Šampanjac već može da se stavi na hlađenje na "Marakani"! Crvena zvezda je pobedila Mačvu u Šapcu sa 2:0 i posle samo 13 kola Superlige ima 11 bodova više od Partizana

Očekivalo se da će se Zvezda namučiti da u Šapcu dođe do bodova, ali domaćin se držao do pred kraj prvog poluvremena, kada je Pavkov gotovo iz mrtvog ugla postigao vodeći gol za crveno-bele.

Posle toga šampion je potpuno kontrolisao igru i čekao priliku da još jednim golom overi trijumf. Ona se ukazala u 60. minutu, kada je Jovančić pobegao odbrani Mačve i majstorskim golom doneo prednost Zvezdi od 2:0.

Rutinski je lider na tabeli sačuvao prednost i upisao 12. pobedu u 13 dosadašnjih kola. 

MAČVA - CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:1)

Strelac: Pavkov u 39. i Jovančić u 60. minutu.

Stadion: FK Mačva. Sudija: Ilija Brdar. Crveni karton: Ristivojević (Mačva) u 91. minutu.

MAČVA: Puletić, Pejović, Jovanović, Ristivojević, Lazarević,  Ivić, Adamović, Gigić, Gavrić, Tošić, Đoković.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Gobeljić, Jovančić, Krstičić (od 81. Čaušić), Ben, Ebisilio (od 76. Srnić), Ben, Pavkov (od 77. Stojiljković). 

Tok meča:

Kraj!

91'. Crveni karton za defanzivca Mačve Ristivojevića.

86'. Zapretila je Mačva, ali mreža crveno-belih se nije zatresla.

79'. PREČKA! Slobodan udarac za Zvezdu izveo je Ben, bilo je to sa nekih 18 metara od gola i pogodio je gornji deo prečke.

76'. ŠANSA! Mogao je Pavkov do novog pogotka, ponovo je šutirao glavom iz blizine, a ovog puta nije bio tako precizan, pa je ostalo 2:0.

68'. Opasan udarac Ebisilija iz slobodnjaka, lopta je otišla zamalo iznad gola.

60'. GOL! Osvetio se Jovančić sada Puletiću! Ben je majstorski proigrao vezistu, koji se ubacio iza leđa odbrane Mačve i onda manirom rasnog strelca poslao loptu preko golmana domaćih u mrežu - 2:0 za Zvezdu.

58'. PULETIĆ! Vrhunska odbrana golmana Mačve posle udarca Jovančića sa distance.

53'. Kakva gužva pred golom Mačve! Bila su desetorica igrača u četiri kvadratna metra, lopta se odbijala od jednog do drugog, na kraju domaći su uspeli da sačuvaju gol.

48'. Probao je Simić da pošalje loptu na peterac, pa je Krstičić natrčao na odbitak, a fudbal je završio visoko preko gola.

Foto: starsport

Kraj prvog poluvremena.

44'. ŠANSA! Sve je sam uradio Gobeljić, bio je to pravi solo prodor, ali kada je ušao u šesnaesterac domaćih, kao da mu je ponestalo snage i nedovoljno snažno je šutirao, Puletić je odbranio.

39'. GOL! Vodi Crvena zvezda! Strelac je Milan Pavkov, koji je gotovo iz mrtvog ugla lobovao glavom golmana Mačve Puletića!

35'. OFSAJD! Ben je postigao gol, ali je poništen zbog nedozvoljene pozicije. Ipak, čini se da je sudija pogrešio!

30'. Tri kornera u nizu za crveno-bele, odnosno danas plavo-bele... 

23'. Slobodan udarac za Mačvu, koji je završen nekom neuspelom kombinacijom sa prebacivanjem na drugu stativu...

15'. ZICER! Stoodstotna šansa ukazala se Pavkovu posle dobijenog duela sa Lazarevićem na samom petercu, ali skroz iskosa. Šutirao je potom napadač Zvezde - pored stative!

14'. Otvorena igra sa obe strane, preti i Mačva u svakoj situaciji kad joj se otvori prostor...

9'. Slobodnjak za Zvezdu, spetljali su se igrači Mačve, ali su uspeli da izbace loptu iz šesnaesterca.

6'. ŠANSA! Prva je zapretila Mačva! Greška gostujuće odbrane, Gavrić je ukrao loptu, šutirao sa 13-14 metara iskosa, ali je Borjan odbranio.

3'. Dva dobra napada, po jedan na obe strane, ipak golmani nisu imali teške zadatke.

- Krenuo je meč pred dobro popunjenim tribinama u Šapcu.

- Ovo je sudar kumova! Na jednoj strani je Darko Tešović, trener Mačve, a na drugoj Vladan Milojević, šef struke Zvezde. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pera

pre 5 godina

kad budemo imali svi isti tretman u ovoj drzavi onda ce da se slavi a sada mogu samo neki.

AS

pre 5 godina

LEPO ALI RANO JE ZA BILO KAKVO SLAVLJE. KAD IH DOBIJEMO U DERBIJU MOŽE ŠAMPANJAC.

vuletić

pre 5 godina

Ма немој да се нервираш или да си малодушан. Неће то дуго трајати. Једно десетак година па ће те и ви једном бити први па онада опет исто. Него, шта каже лепи Вулетић?!

isti tretman

pre 5 godina

vazi... da nama pobeda donosi jedan bod a vama cetiri... da vama remi donosi dva boda a nama nijedan... i da vi sudite sve utakmice a za svaki slucaj da nasim igracima bude zabranjeno da sutiraju desnom nogom... jel tako ok?

Milovan

pre 5 godina

Da bi prvenstvo bilo interesantnije ako se bodovi prepolove Zvezda će i sa prepolovljenim bodovima imati nedostižnih 15 bodova više od Partizana. Da bi prvenstvo bilo zanimljivije podelite bodove sa 4 jer to će prvenstvo učiniti mnogo interesantnijim ne mogu reći neizvesnijim i tada bi se šampion već znao.

NAMEŠTENO

pre 5 godina

Ovo je namešteno. Prvo je Pavkov namestio pa onda Ben namestio Jovančiću. Javiti fifi, uefi, zapadnim novinarima da je namešteno. Usput Barcelona:Real Madrid 5:1. I šta će sad da napišu Zvezdin dušmani?!

Djura

pre 5 godina

Cekajte ljudi ...ali ovde je razlika -8 jer je radnicki drugi koliko mi se cini...mislim da je novinar ovde "pogresio"...hahaha...bice ovo neizvesna trka di kraja sa nislijama...pozdrav za ivicu tobcev i nesu lalatovic

Djura

pre 5 godina

Vuleticeva i bjekoviceva nocna mora:broj 9 Darko Pancev,broj 11 Sinisa Mihajlovic...a moze i Dzaja...hahaha ...anketa pocinje sada koji broj je sledeci i ko je nosio u Zvezdi?

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija