• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2018

13:41

HAOS U BAJERNU! Rodrigez zaratio s hrvatskim trenerom, pa postavio ultimatum Bavarcima!

Fudbal

HAOS U BAJERNU! Rodrigez zaratio s hrvatskim trenerom, pa postavio ultimatum Bavarcima!

Podeli vest

Kolumbijski fudbaler Džejms Rodrigez postavio je ultimatum upravi Bajerna da se odluči za trenera Nika Kovača ili njega


Nemački Bild piše da je Rodrigez nezadovoljan tretmanom i minutažom kod hrvatskog stručnjaka, nakon što su imali verbalnu raspravu i zato razmišlja o odlasku iz Minhena.

Kolumbijski as je nakon remija Bajerna s Ajaksom u Ligi šampiona navodno poručio hrvatskom treneru: "Nije ti ovo Frankfurt." Jasno je da nema posebno mišljenje o Kovaču, pa mu je dao savet da bi trebalo da se drži kluba koji je na njegovom nivou, a ne da dođe u redove giganta kakav je Bajern. 

Rodrigez troši drugu sezonu u Bajernu na pozajmici iz Reala, u dogovoru u kojem nemački velikan može da ga otkupi za 35 miliona evra, ali teško da će do transfera doći.

Postoji mogućnost da Rodrigez i na zimu napusti Bajern, pošto se već interesuju Juventus i engleski premijerligaši.

Rodrigez je tokom karijere igrao još za Porto, Monako, Banfild i Envigado.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija