• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2018

19:30

(VIDEO) GOLMAN DOBIO ŠAKU U GLAVU, TRENER POGOĐEN NOVČIĆEM! Totalni haos u derbiju!

Fudbal

(VIDEO) GOLMAN DOBIO ŠAKU U GLAVU, TRENER POGOĐEN NOVČIĆEM! Totalni haos u derbiju!

Podeli vest

Utakmicu između Hartsa i Hibernijana, koji su odigrali meč bez pobednika i golova, u okviru 11. kola škotske prve lige, obeležili su ispadi navijača obe ekipe


Tako je menadžer gostiju Nil Lenon pogođen u glavu novčićem, a onda je navijači Hibernijana udarili golmana domaćih Zdeneka Zlamala dok je išao po loptu iza gola. On je dobio šaku u glavu od jednog navijača  koji je bio odmah iza gola, a pride su ga gađali i raznim predmetima. 

Zanimljivo je i to da je Harts postigao gol u drugom minutu sudijske nadoknade, ali je on poništen zbog ofsajda. Trener Hibernijana se okrenuo prema pristalicama Hartsa i provocirao ih, što takođe nije za pohvalu. 

- Ma to su kukavice! Gade mi se takvi ljudi. Baš bih hteo da upoznam tog junaka i stanem pred njega licem u lice. Mogli su da pogode bilo koga, svog trenera, sudiju, bilo koga. Besan sam, možda bi trebalo još da imamo još strože kazne. Da li se ovo tretira kao napad? Takve ljude treba staviti na stub srama - rekao je Nil Lenon.

Policija je objavila da je privela 25-godišnjeg navijača  koji su osumnjičen da je napao pomoćnog susiju.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija