• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.11.2018

12:35

(FOTO) BEDNI ENGLESKI LICEMERI! Obrušili se na Matića, a POLA BORNMUTA na istom meču nije nosilo makove!

Fudbal

(FOTO) BEDNI ENGLESKI LICEMERI! Obrušili se na Matića, a POLA BORNMUTA na istom meču nije nosilo makove!

Podeli vest

Kakvi bedni licemeri! Ostrvili su se engleski mediji na Nemanju Matića zato što nije nosio simbol maka na dresu u subotu, a na istoj utakmici nekoliko igrača Bornmuta nije imalo taj simbol na svojim dresovima

Crveni cvet maka je za Britance simbol stradanja njihovih vojnika u Prvom svetskom ratu i obeležava se svake godine.

Taj dan je ove godine pao u subotu i fudbaleri tog dana na dresovima nose okačen taj simbol. Za promenu, Nemanja Matić jedini od igrača Mančester junajteda ga nije poneo na utakmici sa Bornmutom.

Na Srbina su se obrušili i mediji i navijači, vascela engleska javnost. A, svima je "slučajno promakao" detalj da nekoliko fudbalera Bornmuta na istom meču nije nosilo simbol maka!

I kod igrača na fotografijama koji su u drugom planu, vidi se da na grudima nemaju ovaj simbol.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Interesantno je da su i na utakmici Bornmuta i Fulama 27. oktobra igrači takođe nosili makove i ponovo gotovo polovina crveno-crnih nije imalo taj znak na dresovima!

Fotografija iz svlačionice Bornmuta, objavljena na njihovom instagram profilu, pokazuje od šest okačenih dresova startera, četiri nemaju, a samo dva imaju mak.

 

 

I nikom ništa! O fudbalerima Bornmuta ni reč, a Matića bi maltene da proteraju iz Engleske.

Samo zato što je Srbin rekao da iz ličnih razloga, jer su Englezi bombardovali njegovu zemlju, ne želi da nosi cvet na dresu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloje

pre 5 godina

Boli ih sto je javno rekao da je zbog bombardovanja

Marcco

pre 5 godina

Ajde što su nas bombardovali, nego su nas bombardovali sa ciljem da se anulira rezultat i prvog i drugog svetskog rata. U prevodu, dzaba smo ginuli i u I i u II ratu jer su se ti isti Englezi pobrinuli ne samo da se stvori Bosna i Bošnjaci po austrugarskoj zamisli nego i da se utaba Zelena trasverzala za te Bošnjake pre Kosova.

zdenko

pre 5 godina

Hoce da ga proteraju!? Pa neka ga proteraju. Kao da nece znati da igra fudbal i pre svega da bude covek, ako ode u drugu zemlju. Bravo Nemanja, ljudino.

Darko

pre 5 godina

Matiću, svaka ti čast. To rade samo pravi ljudi, ljudi koji ne pljuju svoje da bi se dodvorili drugima. Ti ne prodaješ veru za večeru, veliki si čovek. A što se tiče engleza, bili su uvek šljam i ostat će takvi. Tebi još jednom hvala!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija