• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

05.11.2018

21:05

ROBERTSON SE PRIBOJAVA TUNELA I "DELIJA": Navijači će pomoći Zvezdi, videli smo kako je Napoli prošao!

Fudbal

ROBERTSON SE PRIBOJAVA TUNELA I "DELIJA": Navijači će pomoći Zvezdi, videli smo kako je Napoli prošao!

Podeli vest

Fudbaler Liverpula Endru Robertson istakao je da njegov tim čeka vrlo teška utakmica sa Crvenom zvezdom (utorak, 18.55), ali da će dati sve od sebe da dođu do nova tri boda


Igrali smo vrlo teške utakmice do sada, svakako da i sutra očekujemo težak meč. Pobeda bi značila veliko olakšanje, tri boda su nam vrlo bitna i sve ćemo uraditi da ih osvojimo - rekao je Robertson.

On je prokomentarisao i atmosferu na stadionu "Rajko Mitić". 

- Neki naši igrači su prošle sezone igrali prvi put Ligu šampiona, sada jesu iskusniji, ali u utorak nas svakako očekuje teška utakmica. Videli smo kako je ovde Napoli igrao, ali daćemo sve od sebe da trijumfujemo. Navijači će sigurno pomoći Zvezdi, imaju i neverovatan tunel, ali fokusiraćemo se na fudbal, a ne na okolinu - kazao je Robertson. 


Utakmica četvrtog kola Grupe C Lige šampiona izmedju Crvene zvezde i Liverpula igraće se u utorak od 18.55 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

KLOP UĆUTKAO ENGLESKE NOVINARE: Poštujemo Srbiju, nemojte da me pitate o Šaćiriju!

(VIDEO/FOTO) "REDSI" TRENIRALI! Fudbaleri Liverpula osetili travu "Marakane"!

LIVERPUL JE RELIGIJA, ALI JA SAM SRBIN! Jovanoviću podeljena osećanja pred meč na "Marakani"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija