• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2018

14:07

(21.00, ARENA 1 ) LIGA ŠAMPIONA: Kavani protiv bivšeg kluba, Barsa s Mesijem napada Inter!

Fudbal

(21.00, ARENA 1 ) LIGA ŠAMPIONA: Kavani protiv bivšeg kluba, Barsa s Mesijem napada Inter!

Podeli vest

Jedan od derbija 4. kola Lige šampiona zakazan je za utorak je na "San Paolu" (21.00, Arena sport 1) između Napolija i Pari Sen Žermena, dok Barselona sa oporavljenim Lionelom Mesijem igra sa Interom

Treba nam pobeda u Napulju, ali tamo nikome nije lako da uzme bodove, poručuje Edison Kavani (31), napadač Pariz Sen Žermena! 

Ovo će biti poseban meč za sjajnog centarfora, koji je jedan deo karijere proveo upravo u Napoliju. On kaže da "sveci" idu na trijumf, ali da iste ambicije ima i domaćin. Italijanski tim je drugi na tabeli grupe C sa pet bodova, jednim manje od vodećeg Liverpula, dok PSŽ ima četiri i zauzima treću poziciju.

- Proveo sam tri fantastične sezone u Napulju. Imam mnogo lepih uspomena. Oba tima su sada u situaciji da im je pobeda neophodna. Veoma je teško odneti bodove sa "San Paola". Teško jeste, ali nije nemoguće - poručuje Kavani.


S druge strane, trener Napolija Karlo Anćeloti priznaje da ima problema u pripremi duela sa prvakom Francuske. On naglašava da je rival vrlo nepredvidiv i da često menja taktiku i formaciju.
- Na prethodnoj utakmici, koja je završena 2:2, PSŽ je koristio dve formacije u toku meča. Igrali su i 4-3-3 i 3-4-3. Stvarno ne znam koju će sada da koriste. Ono što je sigurno jeste da su oni odličan tim, sa fantastičnim pojedincima - smatra Anćeloti.

LIGA ŠAMPIONA

4. kolo
Utorak

A GRUPA
Monako - Klub Briž 18.55
Atletiko M. - B. Dortmund 21.00
Tabela: Borusija Dortmund 9, Atletiko Madrid 6, Monako 1, Klub Briž 1.

B GRUPA
Inter - Barselona 21.00
Totenhem - PSV 21.00
Tabela: Barselona 9, Inter 6, PSV 1, Totenhem 1.

Grupa C
4. kolo
Crvena zvezda - Liverpul 18.55
Napoli - PSŽ 21.00
Tabela: Liverpul 6, Napoli 5, PSŽ 4, Zvezda1. 

D GRUPA
Porto - Lokomotiva M. 21.00
Šalke - Galatasaraj 21.00
Tabela: Porto 7, Šalke 5, Galatasaraj 4, Lokomotiva M. 0.


I iskusni stručnjak će igrati protiv tima u kom je proveo deo karijere, pošto je od 2011. do 2013. bio trener Parižana.

- Mnogo toga se promenilo od tada. Njihov glavni cilj je da osvoje Ligu šampiona ili da postanu jedan od najboljih timova Evrope. Ovo drugo su već uspeli - zaključuje Anćeloti.

 

Barselona jača za Lionela Mesija juri trijumf u Milanu! Fudbaleri Intera na "Đuzepe Meaci" u 4. kolu B grupe dočekuju Katalonce, u čiji se tim vratio kapiten i najbolji igrač.

Argentinac je propustio poslednje četiri utakmice Barselone zbog povrede ruke. Španski prvak je dobio sva četiri meča, uključujući i duele sa Interom (2:0) u elitnom takmičenju i Real Madridom (5:1) u Primeri, a sada će u direktnom okršaju za prvo mesto u grupi imati i Mesijevu pomoć.

Svetski mediji prenose da će sjajni napadač igrati na svoju odgovornost, odnosno da nije dobio dozvolu lekara, ali da je ipak odlučio da bude uz ekipu.

S druge strane, u Interu se nadaju da Mesi neće izaći na teren.

- Molim Boga da ne zaigra Mesi. Barselona je s njim još opasnija, snažnija i efikasnija. I ovako ne možemo da im oduzmemo posed lopte, a tek će to biti nemoguće ako on bude na terenu. Moramo da smislimo plan kako da im pariramo - kaže Lučano Spaleti, trener "nero-azura".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija