• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.11.2018

21:42

ZVEZDI TRI BODA, A NAMA NIŠTA! Klop gospodski čestitao srpskom šampionu

Fudbal

ZVEZDI TRI BODA, A NAMA NIŠTA! Klop gospodski čestitao srpskom šampionu

Podeli vest

Menadžer Liverpula Jirgen Klop gospodski je čestitao Crvenoj zvezdi na pobedi u 4. kolu Lige šampiona (2:0), a za svoj tim je rekao da je odigrao jedno veliko - ništa

Nemac je posebno naglasio sjajnu atmosferu na "Marakani" tokom svih 90 minuta.

Ne mogu da kažem da je jedna stvar pošla naopako, pre će biti da ih je bilo 10. Imali smo priliku preko Staridža, a onda nas je prvi gol presekao. Drugi gol je došao pravo niotkuda i bili smo u lošem mentalnom stanju. Pokušali smo da promenimo nešto u nastavku, dominirali smo, ali nismo ništa uradili. Čestitam Zvezdi, oni su uzeli tri boda, mi ništa. Atmosfera je bila neverovatna, prava fudbalska, navijači su sjajni, ali nismo se uplašili. Probali smo da se vratimo u utakmicu, ali nismo uspeli - ocenio je Klop.

Trener Liverpula je rekao da ga dvostruki strelac Pavkov i jeste i nije iznenadio.

- Pavkov je napadač i odigrao je odlično. Msilim da je drugim golom iznenadio i sebe. Nisam očekivao da postigne dva gola. Ali, znamo ga, on je promenio utakmicu protiv Salcburga i čestitam mu na igri.

Klop ni sam ne zna šta je njegovom timu nedostajalo da izbegne poraz u Beogradu.

Nešto nam je falilo u igri. Napravio sam promene, ali ne mislim da je to problem. Utakmice u gostima nam nisu problem, jednostavno, nismo uspeli da uradimo ono što smo zamislili. Zvezda me nije iznenadila. Igrala je slično kao i u prvoj utakmici, ali mi smo im olakšali život u ovom meču i dozvolili smo im da urade ovo. Kontrolisali smo igru, ali ništa nismo postigli - priznao je Jirgen Klop.

(FOTO) KLOPE, SRBINE! Trener Liverpula nosio NATALIJINU RAMONDU na "Marakani"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

NE OČAJAVAJ. PADALI SU OVDE I JAČI I BOLJI OD VAS. VI STE GOSTOVALI DVA PUTA I DOBILI PO DVA KOMADA I USPELI DA DATE JEDAN. BRAVO. IZVINITE AKO BUDETE IMALI NOĆNE MORE. HA, HA, HA.

Janko

pre 5 godina

Ovo je gospodin čovek...ovo je kultura u fudbalu...ovo je Nemac iskovan od germanskog čelika i srca

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija