• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2018

11:35

PLAČLJIVKO NEJMAR KUKA NA SUDIJU: Rekao mi je nešto ružno, ne smem da kažem šta

Fudbal

PLAČLJIVKO NEJMAR KUKA NA SUDIJU: Rekao mi je nešto ružno, ne smem da kažem šta

Podeli vest

Brazilac Nejmar ponovo se našao u žiži javnosti pošto je se požalio da mu je Kujpers rekao nešto ružno na meču protiv Napolija kada mu je u nadoknadi vremena pokazao žuti karton

Nejmar često ratuje sa protivničkim igračima, ali i sudijskim odlukama jer smatra da ga previše "bije". Tako je u remiju na gostovanju u Napoliju javno opomenut zbog prigovora, ali otkriva da se nije sve zavrpilo na žutom kartonu, već je holandski arbitar pokazao i veliko nepoštovanje prema njemu.

Nije me briga što sudijama može da se dogodi greška. Način na koji je sudija tretirao igrače pokazuje manjak poštovanja. Arbitar mora da poštuje sve igrače, rekao mi je nešto što nije smeo, neću vam otkriti šta. Osuđujem ga zbog načina na koji se odnosio prema igračima. Nadam se da će čelni ljudi preduzeti nešto po tom pitanju - rekao je Nejmar po završetku meča koji je okončan rezultatom 1:1, što Crvenoj zvezdi ide u prilog.

Brazilac koji je postao meta širom planete zbog prečestog padanja na terenu naveo je da je bod iz Napulja prilično frustrirajuć za njegovu ekipu, koja je na jug Italije došla po ceo plen.

Teško mi je da pričam, ali mislim da rezultat nije dobar. Došli smo u Napulj da pobedimo, o nerešenom rezultatu nikada ni ne razmiljamo. Nisam zadovoljan, vraćamo se kući frustrirani i iziritirani. Želeli smo pobedu, ali nije još ništa gotovo, još ima da se igrati - naveo je Nejmar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija