• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2018

00:40

(FOTO) ZAŠTO ĆUTITE? Murinjo razbesneo navijače Juventusa: Vređali su mi porodicu, moj Inter!

Fudbal

(FOTO) ZAŠTO ĆUTITE? Murinjo razbesneo navijače Juventusa: Vređali su mi porodicu, moj Inter!

Podeli vest

Žoze Murinjo žestoko je ispovocirao navijače Juventusa nakon pobede Mančester junajteda u Torinu posle preokreta 2:1

Čim je završena utakmica, Portugalac je prvo sportski čestitao kolegi Masimilijanu Alegriju, ali onda je usledio gest koji je izazvao salvu zvižduka sa tribina stadiona. Stavio ruku na uvu gestikulirajući kao da da pita navijače Juventusa: Zašto ćutite?

 Murinjo je posle utakmice priznao da je preterao.

- Došao sam ovde da radim svoj posao i bio sam vređan 90 minuta. Gestovima posle utakmice nisam uvredio nikoga, samo sam tražio od navijača da budu glasniji. Nije trebalo to da uradim i hladne glave ne bih to uradio, ali posle vređanja moje porodice, uključujući Inter, reagovao sam tako kako sam reagovao - objasnio je Murinjo, svojevremeno osvajač "triple krune" sa Juventusovim najvećim rivalom.

Foto: Tanjug/AP

 

Portugalskom stručnjaku odmah su na terenu prišli prvotimci "stare dame", pre svih Dibala i Bonući, da skrenu pažnju da ne bi trebalo tako da se ponaša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija