• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2018

15:17 >> 21:14

SUPERLIGA: Napredak osvojio Banjicu, Čuka demolirala Zemun

Fudbal

SUPERLIGA: Napredak osvojio Banjicu, Čuka demolirala Zemun

Podeli vest

Čukarički je u 16. kolu Superlige ubedljivo savladao Zemun u Gornjoj Varoši i tako nastavio poteru za vodećim timovima Superlige - 3:0


Gosti su poveli preko Ovusua u 28. minutu. Pitanje pobednika u drugom poluvremenu rešili su Ognjen Mudrinski i Asmir Kajević. Nekadašnjem napadaču Crvene zvezde ovo je bio peti pogodak u isto toliko utakmica u Superligi.

Bačka  Palanka je stigla do pobede nad Voždovcem u prvom minutu nadoknade zahvaljujući pogotku Uglješe Radinovića - 1:0.

Golova nije bilo u Šapcu gde je gostovao Spartak iz Subotice - 0:0.

U poslednjoj utakmici dana Napredak je kao gost pobedio Rad na Banjici sa 2:0. Sve je bilo rešeno posle prvih 45 minuta, jer su "čarapani" imali dva gola prednosti.

Aleksa Vukanović je u 19. minutu nastavio golgetersku seriju, dok je Miloš Vulić pogotkom iz voleja u 42. postavio konačnih 2:0 i doneo Napretku treću uzastopnu pobedu.

SUPERLIGA

16. kolo

Subota
Bačka - Voždovac 1:0 (0:0)
(Radinović 90+1)

Mačva - Spartak Subotica 0:0

Zemun - Čukarički 0:3 (0:1)
(Ovusu 28, Mudrinski 74, Kajević 79)

Partizan - Radnik Surdulica 2:0 (1:0)
(Gomeš 43, Ivanović 89)

Dinamo - Crvena zvezda  0:3 (0:1)
(Stojiljković 28, Babić 48, Simić 56)

Mladost - Vojvodina  1:0 (1:0)
(Pejović 34p)

Rad - Napredak  0:2 (0:2)
(Vukanović 19, Vulić 42)

Petak
Proleter - Radnički 1:2 (1:0)
(Čović 14 - Haskić 68pen,Lambulić 69ag)

TABELA: 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija