• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2018

20:35

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Totenhem rastužio Luku Milivojevića

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Totenhem rastužio Luku Milivojevića

Podeli vest

Derbi Londona pripao je Totenhemu! "Pevci" su savladali Kristal Palas sa 1:0 i zadržali priključak sa vodećim timovima Premijer lige

Jedini gol u gradskom derbiju 12. kola postigao je Huan Fojt u 66. minutu.

Srpski fudbaler Luka Milivojević odigrao je svih 90 minuta u sastavu Kristal Palasa.

Fudbaleri Lestera odigrali su 0:0 sa Barnlijem, u prvoj utakmici na svom terenu od smrti vlasnika kluba Višaja Šrivadanaprabe.

Pre meča je hiljade navijača Lestera učestvovalo u memorijalnoj šetnji, nazvanoj "5.000.1", u čast poginulima u padu helikoptera na parkingu pored klupskog stadiona.

Po dolasku na stadion navijači su u tišini odgledali video posvećen Šrivadanaprabi. Potom su dvominutnom tišinom odali počast nastradalima u toj nesreći, a i obeležili stogodišnjicu od kraja Prvog svetskog rata.

Fudbaleri Njukasla su na svom terenu pobedili Bornmut sa 2:1. Njukasl je golovima Hosea Rondona u sedmom i 40. minutu poveo sa 2:0, dok je konačan rezultat postavio Žeferson Lerma u šestom minutu sudijske nadoknade vremena u prvom poluvremenu.

PREMIJER LIGA

12. kolo

Subota
Kardif - Brajton  2:1 (1:1)
(Paterson 28, Bamba 90 - Dank 6)

Hadersfild - Vest Hem  1:1 (1:0)
(Pričard 6 - Anderson 74)

Lester - Barnli  0:0

Njukasl - Bornmut  2:1 (2:1)
(Rondon 7, 40 - Lerma 45)

Sautempton - Votford 1:1 (1:0)
(Gabijadini 20 - Holebas 82)

Kristal Palas - Totenhem 0:1 (0:0)
(Fojt 66)

Tabela:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija