• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2018

14:58

(VIDEO) LIVERPUL I SUDIJA OSTAVILI FULAM NA DNU! Salah i Šaćiri presudili Mitru i Jokanu

Fudbal

(VIDEO) LIVERPUL I SUDIJA OSTAVILI FULAM NA DNU! Salah i Šaćiri presudili Mitru i Jokanu

Podeli vest

Fudbaleri Fulama doživeli su novi poraz u Premijer ligi pošto su izgubili na gostovanju od Liverpula 2:0 i na taj način ostali na dnu tabele ne iskoristivši priliku da uvećaju bodovni saldo

Otresitosta na polovini moćnog Liverpula ispuštena je nedisciplinom na sopstvrnom delu terena i upravo je na taj način ekipa Jirgena Klopa stigla do prednosti na meču golom Salaha iz kontranapada u 41. minutu.

Pogotku Egipćanina prethodio je diskutabilno poništen gol srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, koji je bio u liniji prilikom centaršuta saigrača.

Dileme u vezi sa pobednikom otklonio je Džerdan Šaćiri nakon maestralne realizacije posle Robertsonovog centaršuta u 53. minutu.

Uprkos nešto hrabrijoj i odlučnijoj igri nego u prethodnim mečevima, Fulam je ponovo ostao bez bodova ostavši na skormnih pet koje je sakupio od početka sezone, dok se Liverpul pobedom popeo na prvo mesto, ali će realnu sliku o plasmanu dobiti tek nakon završtetka kola kada igraju njegovi glavni konkurenti.

PREMIJER LIGA

12. kolo

Subota
Kardif - Brajton  2:1 (1:1)
(Paterson 28, Bamba 90 - Dank 6)

Hadersfild - Vest Hem  1:1 (1:0)
(Prièard 6 - Anderson 74)

Lester - Barnli  0:0

Njukasl - Bornmut  2:1 (2:1)
(Rondon 7, 40 - Lerma 45)

Sautempton - Votford 1:1 (1:0)
(Gabijadini 20 - Holebas 82)

Kristal Palas - Totenhem 0:1 (0:0)
(Fojt 66)

Nedelja

nedelja
Liverpul - Fulam 2:0 (1:0)
(Salah 41, Šaćiri 53)

Čelsi - Everton 15.15

Arsenal - Vulverhempton 17.30

Mančester siti - Mančester junajted 17.30

tabela: Liverpul 30, Mančester siti 29, Čelsi 27, Totenhem 27,  Arsenal 23, Bornmut 20...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!
Politika

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!

Šefica srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) Biljana Pantić Pilja izjavila je danas za Tanjug da je Odbor za politička pitanja i demokratiju PS SE glasao protiv svih amandmana koje je predložila srpska delegacija, kao i protiv amandmana koji su predložili članovi italijanske delegacije i jedan član delegacije Mađarske i najavila ulaganje prigovora.

16.04.2024

12:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija