• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer

12.11.2018

12:30

CRNOGORCI OSLABLJENI, ALI PRETE! Ivanić: Dolazimo po pobedu i prvo mesto!

Fudbal

CRNOGORCI OSLABLJENI, ALI PRETE! Ivanić: Dolazimo po pobedu i prvo mesto!

Podeli vest

Crnogorski fudbalski reprezentativac Mirko Ivanić izjavio je da prepušta Srbiji ulogu favorita u predstojećem meču Lige nacija u Beogradu, ali da će ekipa učiniti sve da se revanšira za poraz u Podgorici i osvoji prvo mesto u grupi

- Srbija je favorit, zaslužila je tu ulogu jer je prva na tabeli, jer nas je pobedila u Podgorici, jer je učestvovala na Svetskom prvenstvu. Međutim, sada čekujem potpuno drugačiju utakmicu i svi koji misle da ćemo se braniti jer smo oslabljeni grdno se varaju. Nastojaćemo da pobedimo Srbiju i Rumuniju i da osvojimo prvo mesto u grupi - poručio je Ivanić, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije.

Inače, reprezentacija Crne Gore biće silno oslabljena na utakmici sa Srbijom. "Đetići" će u duelu koji se na "Marakani" igra 17. novembra biti bez povređenih Stevana Jovetića, Nikole Vukčevića i Filipa Stojkovića, a najverovatnije neće biti ni Stefana Savića.

Stub odbrane "sokolova" zbog povrede nije igrao poslednje dve utakmice za Atletiko Madrid i izvesno je da se neće ni pojaviti na prozivci selektora Ljubiše Tumbakovića. Savić je propustio mečeve protiv Borusije iz Dortmunda u Ligi šampiona, dok proteklog vikenda nije igrao ni protiv Atletik Bilbaoa u Primeri. Crnogorski mediji pišu da je pod znakom pitanja i vezista Partizana Aleksandar Šćekić, koji se još oporavlja od operacije nosa.

Crna Gora je trenutno na drugom mestu sa bodom manje od Srbije u grupi 4 divizije C, a tri dana posle duela sa našom reprezentacijom sledi i utakmica protiv Rumunije u Podgorici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija