• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2018

12:24

DOŠAO SAM U SRBIJU, NI KOPAČKE NISAM PONEO! Aleksić bio šokiran pozivom selektora "orlova"!

Fudbal

DOŠAO SAM U SRBIJU, NI KOPAČKE NISAM PONEO! Aleksić bio šokiran pozivom selektora "orlova"!

Podeli vest

Danijel Aleksić ponovo je u reprezentaciji Srbije posle deset godina, priznaje da je bio iznenađen kada je stigao poziv od selektora Mladena Krstajića


Stigao sam za vikend u Srbiju, da vidim porodicu u Novom Sadu. Ustao sam, šetao sam sa sinom, kad je telefon zazvonio. Ponedeljak ujutro, ne znam ko je... Prvo me je pozvao Milan Obradović, pomoćnik selektora Mladena Krstajića, a potom i Pavle Simić. Bio sam u isto vreme šokiran i počastvovan. Imao sam tremu. Srećan sam, za mene je srpski dres svetinja! Ovo je nagrada za sve ono što sam preturio preko glave u proteklih nekoliko godina. Samo ja znam koliko sam truda i znoja uložio da se vratim - kazao je za Kurir Aleksić.

Prizanje fudbaler Malatije da nije bio svestan da neko iz nacionalnog tima prati njegove igre.

- Nisam imao pojma da me prate u reprezentaciji. Došao sam u Srbiju, ni kopačke nisam poneo. Imao sam neke druge planove ove nedelje. Pre dolaska u Staru Pazovu morao sam da kupim nove kopačke, kako bih imao u čemu da treniram. 

Saigrači su ga sjajno prihvatili

- Iz mlađih selekcija poznajem Ljajića i Rodića, s njima sam bukvalno odrastao. Tu je i Duća Tadić, s kojim sam debitovao za prvi tim Vojvodine. I Nemanja Matić, sa njim se znam iz mlade reprezentacije. Sve je kako treba. Pre deset godina sam bio klinac. Ne može da se poredi, sada sam daleko iskusniji i ozbiljniji. Pre deset godina sam bio u selekciji naše lige, a ovo je sada najbolja reprezentacija Srbije.

Želi da uživa u reprezentaciji i da pruži sve od sebe ako mu selektor ukaže priliku.

- Čast je biti u grupi sa ovim momcima, što onima mlađim, što starijim... Svaki trening, svaki obrok, svaki minut sa njima znači. Ima tu šta da se nauči. Momci su odradili veći posao u Ligi nacija, sada ga treba samo završiti na pravi način. Imam motiv, sportista sam. Uradiću sve što je do mene, a ako mi selektor ukaže priliku, tu sam - zaključio je Aleksić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija