• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2018

14:29

KO KAŽE DA NEMAM USPEHA, OSVOJIO SAM KUP SA PARTIZANOM! Đukić odgovorio Poljacima na sumnje o trenerskom znanju

Fudbal

KO KAŽE DA NEMAM USPEHA, OSVOJIO SAM KUP SA PARTIZANOM! Đukić odgovorio Poljacima na sumnje o trenerskom znanju

Podeli vest

Nekadašnji trener Partizana Miroslav Đukić odgovorio je u intervjuu za poljske medije da nije istina kako u trenerskoj karijeri nije postigao neki veći uspeh, izdvajajući trofej Nacionalnog kupa sa crno-belima prošle sezone

Đukić je na početku sezone uz puno tenzije i nezadovoljstva navijača napustio Partizan, a posle nekoliko meseci bez angažmana doveden je u vezu sa poljskim Lehom što je poslužio njihovim medijima da čuju bliže kakav je njegov stav o tom angažmanu.

Bez obzira što je sa mladom reprezenetacijom Srbije pre 11 godina bio drugi na Evropskom prvenstvu i sa Valjadolidom se plasirao u najjači rang španskog takmičenje, Poljaci su konstatovali da mu ipak manjka uspeha, na šta je Đukić imao spreman odgovor.

Nije istina. Iza mene je uspešna sezona sa Partizanom. Osvojili smo nacionalni Kup, a u Ligi Evrope uspeli da se plasiramo u drugu fazu takmičenja posle dugo godina. Sa Valjadolidom sam se plasirao u Primeru, zatim i zadržao tim najjačoj ligi. Prošle godine Partizan je osvojio Kup Srbije, tako da... - glasio je odgovor Đukića.

On je potvrdio da su uspostavljeni kontakti sa Lehom, ali da niti je on njihov jedini kandidat niti je klub iz Poznanja jedini klub sa kojim pregovara navodeći da se još nisu dohvatili finansijskog dela, a stavljajući u prvi plan svoje kvalitete.

Trener sam iz španske škole fudbala. Volim kada moj tim ima loptu i deluje ubedljivo na terenu. Obično su ekipe koje vodim dobro organizovane i prepoznatljive. Mnogo godina sam proveo u Španiji, ali i dalje imam srpski karkter - rekao je Đukić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija