• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2018

22:41

(VIDEO) NEMCI GAZILI HOLANĐANE, PA SVE UPRSKALI! "Lale" u 91. do boda i prvog mesta!

Fudbal

(VIDEO) NEMCI GAZILI HOLANĐANE, PA SVE UPRSKALI! "Lale" u 91. do boda i prvog mesta!

Podeli vest

Vodila je Nemačka protiv Holandije sa 2:0 do 85. minuta, ali je Holandija sa dva ekspresna gola za samo šest minuta izbegla poraz 2:2



Holandiji je bio dovoljan bod kako bi potvrda prvo mesto u grupi zbog boljeg međusobnog skora sa Francuskom. Ali Nemcima iako su otpisani i poslednji u grupi ovaj meč nije bio samo puko odrađivanje posla. "Panceri" su igrali za status nosica u žrebu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i do 85. minuta imali sve u svojim rukama. Ali, kada su mislili da posao završen, usledio je udarac Holanđana. 

Verner je u devetom minutu načeo Holanđane, dok je Sane nakon asistencije Krosa duplirao prednost.

Čuvali su Nemci prednost do 85. minuta kada je Promes smanjio na 2:1, a Van Dajk u prvom minutu nadoknade šokirao Nemce.  

Holanđani su u Grupi 1 prvi sa 7 bodova, Francuska je druga sa 7, dok Nemci idu u Ligu B.


Što se tiče Divizije B, u Grupi 1 Češka je pobedila Slovačku 1:0 i zauzela drugo mesto u grupi iza prvoplasirane Ukrajine i tako obezbedila opstanak u grupi. Treća je Slovačka.

U Grupi 4 Danska i Irska odigrali su prijateljski meč bez pobednika i golova - 0:0.   Zasluženo su osvojili prvo mesto u ovoj grupi Danci, dok će Irska ispasti u Ligu B.

Makedonija je pobedom nad Gibraltarom 4:0 overila prvu poziciju u Grupi 4 Lige D i ona će sledeće sezone igrati u Ligi C. Golove su postizali Bardi u 27. minutu, Ilja Nestorovski u 67. i 80. minutu, kao i Trajkoviski u sudijskoj nadoknadi vremena.

U Grupi 1 Lige D Gruzija je zabeležila i petu pobedu na takmičenju savladavši Kazahstan sa 2:1 i ona će sledeće sezone igrati u Ligi C.

U Grupi 3 Divizije C Norveška je rutinski sa 2:0 savladala Kipar i prva je sa 13 bodova. Drugoplasirana je Bugarska  sa 11 nakon remija sa Slovenijom od 1:1, koja je zauzela poslednje mesto u grupi .

 

LIGA NACIJA

Ponedeljak

Divizija A

Grupa 1
Nemačka - Holandija 2:2 (2:0)
(Verner 9, Sane - 20 - Promes 8, Van Dajk 91)

 

Divizija B

Grupa 1
Češka - Slovačka 1:0 (1:0)
(Šik 32)

Grupa 4
Danska - Irska 0:0

Divizija C

Grupa 3
Bugarska - Slovenija 1:1(0:0)
(Ivanov 68 - Zajc 75)

Kipar - Norveška 0:2 (0:1)
(Kamara 36, 48)

Divizija D

Grupa 1
Andora - Letonija 0:0

Gruzija - Kazahstan 2:1 (0:0)
(Merebašvili 84, Čekvatadze 84 - Omirtajev 90)

Grupa 4
Lihtenštajn - Jermenija 2:2 (1:1)
(Bušel 44, Halser 47 - Admijan 9, Karepetian 85)

Makedonija - Gibraltar 4:0 (1:0)
(Bardi 27, Nestorovksi 67, 80, Trajkovski 92)

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17