• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

20.11.2018

10:20

NISU MI DALI DA SE VRATIM U PARTIZAN! Ninković optužio Ilieva da mu je stopirao povratak u Humsku

Fudbal

NISU MI DALI DA SE VRATIM U PARTIZAN! Ninković optužio Ilieva da mu je stopirao povratak u Humsku

Podeli vest

Onaj ko je zadužen za igrače u Humskoj nije me želeo nazad, a dokazaću mu da je pogrešio, kaže Ninković, jasno aludirajući na sportskog direktora Ivicu Ilieva

Mnogi su se vratili u Partizan, ali za mene nije bilo mesta, kaže za Informer Nikola Ninković (23)! Nekada najveći talenat kluba iz Humske otkriva da je letos želeo ponovo da obuče dres voljenog kluba, ali mu ljudi iz Humske to nisu dozvolili!

Ninković je u međuvremenu prešao iz Đenove u Askoli. Dosad je u Seriji B odigrao 11 utakmica, postigao dva gola i imao tri asistencije.

* Zbog čega se nisi vratio u Partizan, ako si već imao takvu želju?

- Uprava je stopirala moj povratak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili.

* Ko je konkretno u klubu bio protiv toga da se vratiš?

- Ne bih da imenujem niti da prozivam, ali zna se ko je u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Svi znaju ko je to.

Duet s Majom Berović

Objavio si na Instagramu da ćeš snimiti duet sa pevačicom Majom Berović. Kad ćemo videti tvoj pevački debi?

- To je bila šala, nemam veze sa pevanjem, niti ću se time baviti u životu. Volim Maju, nisam zaluđenik, ali mi je žao što nisam bio na koncertu. A fotografija gde sam u studiju sa slušalicama je nastala kada smo mi fudbaleri snimali božićnu pesmu - rekao je Ninković.

* Da li to znači da više nikad nećeš igrati za Partizan?

- Ne, nisu ubili u meni želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan. Čujem se sa Sašom Ilićem, Lolom Smiljanićem, Danilom Pantićem... Nekad sam sebe moram da uštinem i kažem: "Alo, nisi više u Partizanu." Ne vredi, i dalje proživljavam sve sa njima.

* S obzirom na to da ti je Saša prijatelj, pretpostavljamo da bi voleo da on bude sportski direktor i da nađe mesto za tebe?

- Od srca se nadam i voleo bih više nego išta da Saša upravlja klubom.

* Kako gledaš na aktuelne rezultate Partizana?

- Partizan mora da se vrati gde mu je mesto. Doduše, postoji i druga strana priče. Svi znamo šta se dešava u našem fudbalu.


NIKOLA NINKOVIĆ

KARIJERA:
Partizan (2011-2016) 121 meč, 17 golova
Kjevo (2016) 1 meč, 0 golova
Đenova (2016-2017) 20 mečeva, 3 gola
Empoli (2017-2018) 20 mečeva 4 gola
Askoli (2018-?) 11 mečeva, 2 gola

 

* Na šta tačno misliš?

- To što se radi Partizanu nema nigde u svetu, a moj klub je nemoćan da reaguje. Crno-beli su oštećeni u nekoliko poslednjih derbija, dok se Zvezdi pomaže. A nema potrebe za tim jer crveno-beli imaju odličan tim i ne treba im pomoć. Oni nisu slučajno pobedili ni Liverpul, za mene to nije iznenađenje. Ali ovim što se radi u Superligi šaljemo lošu sliku u svet i uništavamo srpski fudbal.

* Pošto ti Partizan nije u planovima, šta dalje?

- Mnogi pričaju da sam propao, a ne znaju da sam godinu i po, dve izgubio zbog povrede. Imao sam letos i ponude klubova iz Serije A, ali znam da u tim ekipama ne bih igrao. U Askoliju mi super ide, iako je to mali klub. Nadam se da ćemo igrati u elitnom rangu naredne sezone.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robin hud

pre 5 godina

Ninkovicu, pozdravi malog Jankovica i pitaj ga da krene sa tobom u Partizan kad Sasa postane direktor. To ce taman da se desi kad vi odete u penziju pa mozete da idete Sasi po cigare a do tada uzivajte u Italijanskoj drugoj ligi.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17