• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2018

10:47

HRVATI NAPUNILI GAĆE ZBOG SRBIJE! Vicešampioni sveta se plaše Krstajićevih momaka!

Fudbal

HRVATI NAPUNILI GAĆE ZBOG SRBIJE! Vicešampioni sveta se plaše Krstajićevih momaka!

Podeli vest

Srbija i Hrvatska bi mogle da budu u istoj grupi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a komšije su se unapred uplašile tog susreta


Tako portal "Net.hr" kaže da bi bila prava grupa smrti za "kockaste" ako bi iz trećeg šešira izvukli Srbiju. Isti sajt smatra da su "orlovi" jedina selekcija iz treće grupe timova od koje bi trebalo da strepi aktuelni viceprvak sveta.

Nemci u drugom šeširu

Rezultati u Ligi nacija definisali su sastav šešira pred žreb za kvalifikacione grupe, a izvlačenje će biti održano 2. decembra u Dablinu. Hrvati su, uprkos činjenici da su ispali u Diviziju 2 Lige nacija, sačuvali status povlašćenog tima za žreb za EP.

- Neki od težih protivnika iz druge grupe "vatrenima" bi mogli da budu Danci, Šveđani, Rusi i Poljaci ili Nemci, dok se u trećoj ističe reprezentacija Srbije. Tako bi potencijalno najteža moguća grupa mogla da bude: Hrvatska, Nemačka, Srbija, Grčka, Makedonija, Letonija - piše "Net.hr".

Strepe od Srbije

Hrvati smatraju da su "orlovi" jedina selekcija iz treće grupe timova od koje bi trebalo da strepi aktuelni viceprvak sveta


Ostali hrvatski mediji su ispadanje njihove reprezentacije iz Divizije A Lige nacija takođe ispratili kroz tumačenje šta to donosi "kockastima" u budućnosti. Tako se najčitaniji portal "Indeks", osim kvalifikacija za Euro 2020, pribojava i da bi Hrvatska mogla da se nađe u grupi sa našim "orlovima" i u narednom ciklusu Lige nacija. To izdanje novoformiranog UEFA takmičenja moglo bi da ima prohodnost ka Svetskom prvenstvu 2022. i zato se komšijama tresu gaće.

Hrvatska je ostvarila istorijski uspeh u Rusiji ove godine na Mundijalu, ali ta reprezentacija je već izgubila penzionisanjem Mandžukića, Subašića i Ćorluke, a pred Modrićem, Rakitićem, Lovrenom je eventualno još jedno veliko takmičenje. Srbija, s druge strane, ima ogroman potencijal u mladim igračima kao što su Mitrović, Jović, Gaćinović, Ljajić, Kostić, Maksimović, Nastasić, Veljković...

"Orlovi" jedini "mundijalci" u trećem šeširu

Srbija će biti u trećem šeširu prilikom žreba grupa za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine. "Orlovi" će biti jedina evropska selekcija koja je učestvovala na prethodnom Mundijalu u Rusiji, a da je smeštena tek u treću grupu timova po snazi. Interesantno je da su izabranici Mladena Krstajića 35. na FIFA rang-listi i još su ispred Rusije (41), ali "zbornaja" bolje stoji na tabeli UEFA, koja je merodavna prilikom određivanja sastava šešira za evropska takmičenja.

SRBIJA U TREĆEM ŠEŠIRU ČEKA ŽREB ZA KVALIFIKACIJE ZA EP! Kako bi izgledala vaša idealna grupa?

SRBIJA IDE NA NORVEŠKU U POLUFINALU PLEJ-OFA! Evo kako "orlovi" mogu da se domognu Evropskog prvenstva!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda

pre 5 godina

Lepa bajka, kao americka da su se iskrcali na Mesec. Dajte nam jos droge.

Smrad

pre 5 godina

To se ovi srpsko yugoslovenski portali uguzuju srbima. Ostale Hrvate zabole za Srbe

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59