• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2018

14:13

RONALDO NE DOLAZI NI NA DODELU "ZLATNE LOPTE"! Izvisio za nagradu pa rešio opet da iskulira

Fudbal

RONALDO NE DOLAZI NI NA DODELU "ZLATNE LOPTE"! Izvisio za nagradu pa rešio opet da iskulira

Podeli vest

Pošto će izvesno ostati bez "Zlatne lopte", prestižene nagrade u svetu fudbala, njen višestruki osvajač Kristijano Ronaldo odlučio je da se ove godine ne pojavi na njenoj dodeli, saznaju pojedini italijanski mediji

As Juventusa je dvostruki uzastopni osvajač ove nagrade koja se dodeljuje krajem godine, a sumnje da će se pojaviti na svečanosti otklonio je kada se pojavio promotivni video zapis u kojem su u prvom delu, kao najozbiljniji kandidati za osvajanje, prikazani Kilijan Mbape, Luka Modrić i Rafael Varan.

Ronaldo je mesto zauzeo tek u drugom delu promotivnog videa, gde se uz skromnije šanse u odnosu na spomenutu trojicu nalaze osim Portugalca i Leo Mesi, Mohamed Salah i Pol Pogba.

Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala je tako nastavio sa nizom nedolazaka na ceremonije uručivanja nagrada koje on nije osvojio, a tako je bilo i nedavno kada su UEFA i FIFA proglasile Luku Modrića za najboljeg igrača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija