• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.11.2018

08:56

SKANDALČINA U REPREZENTACIJI! Gaćinović bacio kopačke i psovao Krstajića, Kolarov branio selektora!

Fudbal

SKANDALČINA U REPREZENTACIJI! Gaćinović bacio kopačke i psovao Krstajića, Kolarov branio selektora!

Podeli vest

Skandal u reprezentaciji Srbije - na poluvremenu meča protiv Litvanije (4:1) Mijat Gaćinović je nezadovoljan odlukom Mladena Krstajića da ga izvede iz igre posle 45 minuta, bacio kopačke i osuo "drvlje i kamenje" po selektoru

 

Kako prenosi Žurnal fudbaler Ajntrahta osuo je drvlje i kamenje po selektoru, jer ga je ovaj zamenio već posle prvih 45 minuta. Mijat Gaćinović je navodno bacio i kopačku, a bukvicu mu je očitao kapiten Aleksandar Kolarov koji nije igrao protiv Litvanaca.

- Ko si ti? Koji trofej si osvojio u karijeri da tebe ne bi smeo neko da zameni - prenosi Žurnal reči Kolarova.

Umesto Gaćinovića je na teren ušao Aleksandar Prijović koji je u nastavku dao gol i upisao asistenciju u ubedljivoj pobedi Srbije rezultatom 4:1. Pobedi koja je našem timu obezbedila prvo mesto u grupi, plasman u Ligu B i plasman na završni turnir.

Krstajić se nije oglašavao po ovom pitanju. Direktor FSS Darko Kovačević kaže da nije bio na licu mesta, ali je čuo šta se desilo.

Selektor Mladen Krstajić, uprkos ubedljivom trijumfu, posle meča bio je potišten, priznao je da je bilo veoma stresno, a o budućnosti na klupi "orlova" ostao je nedorečen. Dan kasnije krenula priča i o njegovoj smeni, a potom i pomenuti skandal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mrgud

pre 5 godina

Zatvoriti vrata reprezentacije nabeđenim veličinama:kome nije svetinja grb Srbije-voljno!

Ziko Pop

pre 5 godina

Decko se zaigrao previse",ako gde ima bolje siroko ti polje"Nije Muslin bio lud kada te nije pozivao u tim.

Amater

pre 5 godina

PA STA SI POKAZAO ZA TIH 45 MINUTA,SVE DUELE SI IZGUBIO TREBAO SI POSLE 20 MINUTA DA IZADJES I TO SAM DA TRAZIS IZMENU.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17