• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2018

09:21

(VIDEO/FOTO) LUDILO NA "BOMBONJERI"! Na treningu Boke 50.000 NAVIJAČA - da se naježiš!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) LUDILO NA "BOMBONJERI"! Na treningu Boke 50.000 NAVIJAČA - da se naježiš!

Podeli vest

Ludnica na treningu Boke juniors - fudbaleri su uoči revanša finala Kopa Libertadores trenira pred punim tribinama "Bombonjere"

 

Čak 50.000 navijača došlo je da podrži svoje ljubimce uoči drugog duela sa  ljutim rivalom  River Plejtom, u subotu od 21.00 čas.

Boka i River Plejt igraju najveći i najluđi derbi na planeti prvi put u istoriji za titulu prvaka Južne Amerike. 

Prva utakmica na Bokinoj "Bombonjeri" pre dve nedelje završena je rezultatom 2:2 a revaš se igra na Riverovom "Monumentalu". Došlo je do opšte mobilizacije navijača, pa je njih oko 60.000 krenulo ka stadionu.

S obzirom na to da je kapacitet legendarnog stadiona 50.000, na ulicama oko "Bombonjere" ostalo je čak oko 10.00 navijača koji nisu mogli da uđu i podrže ljubimce.

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija