• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.11.2018

15:05

NAVIJAČI NE ZNAJU MNOGO TOGA O FUDBALU! Kolarov dao šokantnu izjavu i pomenuo ĐOKOVIĆA!

Fudbal

NAVIJAČI NE ZNAJU MNOGO TOGA O FUDBALU! Kolarov dao šokantnu izjavu i pomenuo ĐOKOVIĆA!

Podeli vest

Fudbaler Rome Aleksandar Kolarov kaže da je svestan da je njegov tim u lošem momentu, ali i da javnost bespotrebno mnogo priča o tome, uporedivši trenutak u kome je bio najbolji srpski teniser Novak Ðoković

Kapiten srpske reprezentacije stao je u odbranu tima pred meč protiv Real Madrida u Ligi šampiona, nakon poraza od Udinezea (1:0) proteklog vikenda posle čega Rimljani imaju 18 bodova manje od lidera Serije A Juventusa.

- Navijači moraju da shvate da nisu upoznati toliko puno o fudbalu... Ja nikad nisam dozvolio sebi da komentarišem ono što radi Ðoković ili dajem savete oko taktike. Mnogo se priča, trošimo se previše, a ništa ne kažemo. Volim da gledam tenis i košarku, ali ništa ne znam oko njih - rekao je Kolarov na zvaničnoj konferenciji za medije, a prenose italijanski mediji.

Kolarov kaže da je meč protiv Reala na Olimpiku prava prilika za dokazivanje.

- Svesni smo da ne prolazimo kroz dobar period, ali je ekipa spremna da se izdigne. Spremni smo da napravimo iskorak. Možemo da pobedimo Real. To je pravi put da se izdignemo i samo tako moramo da razmišljamo.

Ipak, Kolarov ne može da obeća trijumf, već samo da će dati sve od sebe da do njega dođe.

- Real je osvojio tri puta u nizu Ligu šampiona - podsetio je Kolarov i poručio da bi bilo teško i da mogu da igraju Danijele De Rosi, Kostas Manolas i Lorenco Pelegrini, a kamoli bez njih.

Iskusni levi bek priznaje da Roma mora da beleži bolje rezultate, ali je i ubeđen da će biti među četiri najbolja u Italiji kako bi nastavio da igra Ligu šampiona.

- Nemamo očekivane rezultate u Seriji A, ali sam siguran da ćemo na kraju završiti među četiri najbolja tima. Udineze je jednom šutnuo u okvir gola i dao ga, to je to - zaključio je on.

Fudbaleri Rome nalaze se na tek sedmoj poziciji na tabeli Serije A, a u Ligi šampiona su prvi u grupi pored Reala, moskovskog CSKA i Viktorije Plzenj.

Utakmica Roma - Real igraće se u utorak od 21 sat na Olimpiku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

TI SI NAŠAO DA SE DOTIČEŠ NOLETA? PA ČOVEK JE BIO I OPET JE BROJ JEDAN U SVETU. A GDE SI TI?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija