Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2018

18:28

KRSTAJIĆ OTIŠAO, ČEKA SE PIKSI! Reprezentacija Srbije uskoro dobija novog trenera!

Fudbal

KRSTAJIĆ OTIŠAO, ČEKA SE PIKSI! Reprezentacija Srbije uskoro dobija novog trenera!

Podeli vest

Mladen Krstajić (44) praktično je već bivši selektor reprezentacije Srbije, a FSS čini sve da na njegovo mesto dovede legendu našeg fudbala Dragana Stojkovića Piksija (53), saznaje Informer!

 

Krstajić je nakon pobede nad Litvanijom u Ligi nacija prošle nedelje napustio Srbiju i čeka se samo zvanična potvrda da je bivši selektor.

Krstajić je tada na konferenciji za novinare poslao poruku Fudbalskom savezu Srbije da ne može da radi i podmlađivanje reprezentacije i da ima rezultate. On je manje-više i jedno i drugo ispunio, ali u Savezu nisu zadovoljni nekim njegovim odlukama i zato žele da dovedu Dragana Stojkovića Piksija za naslednika.

Zainteresovan

Stojković ima želju da vodi Srbiju, to je rekao čelnicima Saveza kada su se nedavno videli
Izvor Informera

Nikom se ne javlja

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u FSS, problem s Piksijem je što ima još tri godine ugovora s kineskim Gvangžu R&F, gde zarađuje šest miliona dolara po sezoni. Ipak, postoje naznake da bi naš proslavljeni reprezentativac uskoro mogao da okonča saradnju sa Kinezima.

- Krstajić je još prošle nedelje napustio Srbiju i od tada se nikom nije javljao. Čeka se još samo zvanična potvrda da je bivši selektor. Savez čini sve da na njegovo mesto dovede Piksija, kojem u poslednje vreme ne ide sa Gvangžuom. Kako trenutno stvari stoje, Stojković i Kinezi će se rastati i na tu kartu igraju čelnici Saveza. Stojković ima želju da vodi Srbiju, to je rekao čelnicima Saveza kada su se nedavno videli - otkriva izvor našeg lista upućen u dešavanja u srpskom fudbalu.

Milivojević i Nastasić ponovo u timu?

Dolaskom novog selektora očekuje se i povratak dvojice reprezentativaca, Luke Milivojevića i Matije Nastasića. Stojković će prvo pričati s njima, a nije isključeno da u nacionalni tim vrati i Duška Tošića, kojem je bio trener ove sezone u Gvangžuu. Milivojević je imao sukob s Krstajićem u toku Svetskog prvenstva, kada je kritikovao njegovu taktiku protiv Švajcarske i od tada ga nema u nacionalnom timu. Nastasića nije vodio na Mundijal, pod izgovorom da je povređen, iako je fudbaler Šalkea napomenuo da je povreda iza njega.

Krstajić će tako biti još jedan u nizu selektora koji su napustili "orlove" nakon što su napravili kakav-takav uspeh s reprezentacijom. Isto se dogodilo i prošle godine sa Slavoljubom Muslinom. Obojica su, međutim, pali na odnosu prema pojedinim igračima.

- Krstajiću se najviše zamera činjenica da Aleksandar Prijović ni u Ligi nacija nije dobio značajniju minutažu. Dobro, Mitrović zaista igra sjajno, ali i Prijović je zaslužio malo više minuta. Takođe, tu su i problemi s Milivojevićem i Nastasićem, koji su rekli da ne žele da igraju za reprezentaciju dok je Krstajić selektor. A sad se i Mijat Gaćinović posvađao s njim - objašnjava naš izvor.

Izgubio kontrolu

U FSS smatraju da je Krstajić još na Mundijalu u Rusiji pogubio konce.

- Vlada mišljenje da je od meča sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu krenuo raspad u nacionalnom timu i da Krstajić ne može da popravi stvari. S druge strane, Piksi ima autoritet, veliko je ime i javnost bi ga odlično prihvatila - ističe naš sagovornik.

Krstajić je nakon pobede nad Litvanijom između ostalog rekao da će uskoro razgovarati s novinarima, kada se slegne situacija. Međutim, on ni u ponedeljak nije odgovarao na pozive Informera.

OGLASIO SE GAĆINOVIĆ POSLE SUKOBA SA KRSTAJIĆEM: Istina je, sve mi se skupilo od ranije!

OVDE SE VIŠE NE ZNA KO PIJE, A KO PLAĆA! FSS nastavlja suludu politiku, opet smenjuje selekora posle uspeha!

SKANDALČINA U REPREZENTACIJI! Gaćinović bacio kopačke i psovao Krstajića, Kolarov branio selektora!

ŠTA SE DEŠAVA? KRSTAJIĆ UTUČEN: Najteža godina, daleko je mart, nije bitno ko će biti selektor!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Neka si ti samo kulturan i emancipovan u odnosu na nas bobose. Toliko si emancipovan da se potpisujes sa novosadjanin. Ja zivim u Novom Sadu i mislim da se starosedeoci tog grada srame takvih novosadjana kao sto si ti. Puna ti usta Novog Sada a roditelji te osnovnoj kulturi nisu naucili.

Arsenik

pre 5 godina

Nije sramota roditi se glup,sramota je umreti glup. Mozda za tebe vremena ima,ko zna?

Peđa

pre 5 godina

Koga je Piksi trenirao?Ovo je sprdanje.Smeniti selektora zato što nije igrao onaj za koga Kokeza misli da treba.Ako več znaš ko treba da igra ,šta će ti selektor.Neka bude on i predsednik saveza i selektor.

steva

pre 5 godina

Eto Piksi nije nikog trenirao , a pre nego sto je postao selektor Krstajic je trenirao Barselonu ....xaxa! Svasta . Elem , i Piksi i Miksi ,Muslin i Krstajic....bilo koji selektor , koji laze , maze...koji se svadja sa igracima , koji ne poziva ozbiljne -dobre igrace zbog licnih razloga , zbog kog ti igraci nece da igraju za drzavani tim...MORA DA ODE . Kraj .

simo

pre 5 godina

Stojković je svojom stručnošću usrećio Gvangžu, sad je na redu Srbija.

Delfin

pre 5 godina

Ako je tacno da. ovaj ide, sledeci je mladi Paunovic, sve ostalo su spekulacije

milos

pre 5 godina

Puna podrska legendi Srpskog fudbala Piksiju !!!

gago

pre 5 godina

Ovaj ce da stanuje u Parizu a da radi u Beogradu,milina.Verovatno ce da nabavi mesecnu kartu.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Kako dosao tako i otisao. Mada je to vise lice nesposobnog FSS. Zar Stojkovic nije bio trener Zvezde sa veoma losim uspehom ? Jedini pravi kandidat je Slavisa Jokanovic .

zdjurdjevic

pre 5 godina

A šta je ošekivao. Kako je došao tako je i otišao.

mikica

pre 5 godina

"Dolaskom novog selektora očekuje se i povratak dvojice reprezentativaca, Luke Milivojevića i Matije Nastasića. Stojković će prvo pričati s njima, a nije isključeno da u nacionalni tim vrati i Duška Tošića, kojem je bio trener ove sezone u Gvangžuu." Pa ko ovde sastavlja tim FSS ili izabrani selektor.Treneri moraju da vode računa , ako ne o svom , onda o autoritetu i dostojanstvu funkcije selektora reprezentacije Srbije i da imaju samostalnost u selektovanju igrača.Šta to znači " neću da igram za reprezentaciju dokle god je on selektor".Pa prijatelju ne igraš ti za selektora nego za svoju zemlju Srbiju .Zbog ovakvog ponašanja igrača , a da bi se sačuvao autoritet selektora ,svi budući selektori treba da imaju "Kodeks poštovanja svog prethodnika" i da ne pozivaju ni jednog igrača koji svoju igru za reprezenraciju uslovljava izborom selektora.Danas su to Milivojević i Nastasić ,gromade od igrača, koji će sutra kod novog selektora da se odazovu pozivu ali će se zato pojaviti neki novi Milivojević i Nastasić.Zbog ovoga treba napraviti listu ovakvih igrača koje ni jedan selektor bilo sadašnji ili budući neće pozivati u reprezentaciju do kraja njihove igračke "karijere" .

nele011

pre 5 godina

Jos jedan izdanak kluba cudnih boja....posle miljana, pizona, deje...sve bolji od boljeg. Naosvajasmo se trofeja i zapamtismo velika takmicenja...Ovaj ce da zakuca EKSER...

aca

pre 5 godina

Kao da Antic nema autoritet, kvalitet, znanje i bio je prihvacen. I sta bi?

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija