• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2018

15:01

NIKO NEMA GLAVU U ENGLESKOJ KAO MITROVIĆ! Napadač Fulama domintan po broju golova iz vazduha

Fudbal

NIKO NEMA GLAVU U ENGLESKOJ KAO MITROVIĆ! Napadač Fulama domintan po broju golova iz vazduha

Podeli vest

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović nalazi se na čelu liste igrača sa najviše postignutih golova glavom na mečevima engleske Premijer lige

Vodeći strelac u Ligi nacija je dominantan i na klupskom nivou, a od svih igrača koji nastupaju u najjačoj ligi na svetu Mitrović je sa četiri gola glavom vodeći po broju postignutih pogodaka na ovakav način.

Iza njega je Sem Voks iz Barnlija sa tri, a zatim i mnoštvo igrača koji su se dva puta upisivali u strelce nakon udaraca glavom među kojima su i najbolji napadači lige poput Harija Kejna, Roberta Firmina, Romelu Lukakua, Dele Alija...

Foto: printscreen

Aleksandar Mitrović

Mitrović je inače ove sezone postigao ukupno sedam golova u ligi deli drugo mesto sa Glenom Marijem, Harijem Kejnom, Mohamedom Salahom, Edenom Azarom i Rahimom Sterlingom, a beže im samo Serhio Aguero i Pjer-Emerik Obamejang sa pogotkom više.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija