• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

27.11.2018

20:34

(VIDEO/FOTO) SPREMNI ZA NAPOLI! Fudbaleri Zvezde odradili trening na "San Paolu"!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) SPREMNI ZA NAPOLI! Fudbaleri Zvezde odradili trening na "San Paolu"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred utakmicu 5. kola Lige šampiona sa Napolijem (sreda, 21.00, RTS 1)

 

Igrači srpskog šampiona osetili su travu na stadionu "San Paolo", na kom će ih u sredu sigurno dočekati paklena atmosfera, jer Napolijevi navijači su među najvetrenijima u Italiji i Evropi. Ali, imaće i crveno-beli podršku, jer će na tribinama biti oko 3.000 delija.

Što se tiče sastava tima, trener Milojević rekao je da će pred utakmicu doneti odluku da će igrati roviti Pavkov i Jovančić, kao i da je rivalima pripremio iznenađenje.

Pogledajte fotografije i video snimke sa poslednjeg treninga crveno-belih.

 

ZVEZDA SE NIKADA NIKOGA NIJE PLAŠILA! Milojević Napolitancima: Nemojte da zaboravite šta se desilo 1991. godine u Bariju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija