• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2018

11:22

SKANDAL! ALBANSKI KOMENTATOR REKAO DA NAVIJA ZA SRBIJU i zbog toga dobio OTKAZ!

Fudbal

SKANDAL! ALBANSKI KOMENTATOR REKAO DA NAVIJA ZA SRBIJU i zbog toga dobio OTKAZ!

Podeli vest

Kostandin Grilo, sportski komentator iz Tirane, zaposlen na albanskoj nacionalnoj televiziji, dobio je otkaz nakon što je prilikom gostovanja na jednoj kosovskoj televiziji rekao da navija za Srbiju i obrazložo to činjenicom da među Srbima ima mnogo prijatelja

 

Problemi za Grila počeli su da se gomilaju, naišao je na osudu ne samo kod ostrašćenog dela naroda, već i kod čelnih ljudi nacionalne televizije.

- Razrešen sam od strane glavnog i odgovornog urednika, a na moje mesto došao je čovek sa, između ostalog, smešnim naglaskom, bez ozbiljnih kvalifikacija. Boriću se, misim da će pravda biti zadovoljena i da ću se vratatiti na dosadašnji posao - kazao je za Mozzartsport albanski komentator.

Među Grilovim prijateljima zbog kojih navija za Srbiju nalazi se i Željko Kuzmić, golman rođen u Aranđelovcu, koji je branio u mnogim državama - BiH, Crnoj Gori, Rumuniji, Poljskoj, Vijetnamu, Etiopiji, pa i u Albaniji, gde se sprijateljimo sa Kostandinom Grilom.

- Kad je gostovao na jednoj kosovskoj televiziji pitali su ga za koju reprezentaciju navija i Kosta je kazao za Srbiju. Zato što ima dosta prijatelja iz naše države, između ostalih i mene. Potom su nastali problemi za mog druga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sumadinac

pre 5 godina

Srbija bi trbala da prihvati mnoge dobre sportiste koji zele da se bave sportom u nasoj zemnji kao i Albance jer samo tako mozemo da izmenim sliku od mnogih izopacenih politickih Albanaca i da uvetimo Narod da to sto im prodaju ti njihovi politicari samo jedna laz.

ponuditi

pre 5 godina

mu da radi kod nas... svaka cast postenom coveku koji je rizikovao otkaz.... takve trebamo velicati.

Surovo realan

pre 5 godina

Sad treba da ga zaposli RTS da radi Lajmet dnevnik na albanskom jeziku.

SOS 820044

pre 5 godina

Po imenu je Grk iz Albanije!Zadnjih godina sam bio više puta poslom u Albaniji.I narod je prijateljski raspoložen.Tamo ima svega i dosta Grka i bivših Srba koji ipak znaju ko su.Ali vlast drže ovi koji je vode USA politiku!

TOMAS MAVROS

pre 5 godina

KOSTANDIN ARE FROM HIMARA GREEK LAND OCUPED FROM ALBANIA AFTER 1 WAR...HIM LANGUAGE IS GREEK...HE IS ORTHODOKS...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija