• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2018

10:13

VISOK LET "ORLOVA"! Srbija napravila lep skok na FIFA rang listi

Fudbal

VISOK LET "ORLOVA"! Srbija napravila lep skok na FIFA rang listi

Podeli vest

Pobede nad Crnom Gorom i Litvanijom donele su lep skok reprezentaciji Srbije na novoj, novembarskoj FIFA rang listi

Srbija je od danas 29. reprezentacija sveta sa 1.481 bodom, što je skok od šest pozicija u odnosu na listu od pre mesec dana.

"Orlovi" su preleti Venecuelu, Paragvaj, Republiku Irsku, Bosnu i Hercegovinu... 

Pored osvajanja grupe u Ligi nacija, to je još jedan od uspeha koje je ostvario osporavani i vrlo verovatno već "bivši" selektor Mladen Krstajić.

U vrhu rang liste nije bilo promena, prva je Belgija, sledi je Francuska, pa Brazil, Hrvatska i Engleska. Za njima je Portugal, koji se rotirao sa Urugvajem. U prvih 10 su i Švajcarska, Španija i Danska.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija