• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2018

14:42

ZBOG SRBIJE SMO PUKLI NA MUNDIJALU! Selektor Švajcarske ima zanimljivu teoriju

Fudbal

ZBOG SRBIJE SMO PUKLI NA MUNDIJALU! Selektor Švajcarske ima zanimljivu teoriju

Podeli vest

Švajcarci još nisu zaboravili Srbiju! Za nekoliko dana, tačnije 2. decembra, reprezentacija Švajcarske će, kao i sve druge, saznati protivnike u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020, ali selektor Vladimir Petković se i dalje osvrće na Srbiju

Iako tvrdi da je za njegov tim godina na izmaku u suštini bila pozitivna, ne može da izbaci iz glave da bi bila još bolja da se nisu susreli sa "orlovima" u grupnoj fazi Mundijala, uprkos tome što su trijumfovali (2:1).

- Bila je ovo dobra godina, ako izuzmemo razne kontroverze tokom Mundijala i eliminaciju u osmini finala od Švedske. Pre svega, tu mislim na veliku cenu koju smo platili zbog grešaka u meču protiv Srbije. U toj utakmici smo morali da budemo smireniji jer nas je na kraju koštala mnogo mentalne energije zbog čijeg nedostatka smo eliminisani ranije nego što smo morali - jasan je selektor rođen u Sarajevu.

Jasno je da je Petković indirektno mislio na Švajcarce albanskog porekla Granita Džaku i Džerdana Šaćirija zbog mešanja politike u sport i pokazivanja dvoglavog orla posle svakog gola. Da je to izostalo, možda bi pala i Švedska.

- Znao sam da Šveđani nisu autsajderi, znao sam da vrede. Bili smo u nepovoljnom položaju u toj utakmici i nismo mogli da nađemo snagu da nešto promenimo. Probudili smo se tek u poslednjih deset minuta, ali tada je bilo kasno - zaključio je Petković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija