• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2018

17:54

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Siti pregazio Bornmut za ostanak na vrhu!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Siti pregazio Bornmut za ostanak na vrhu!

Podeli vest

Mančester siti nastavio je da teroriše rivale, savladao je u 14. kolu Premijer lige Bornmut rezultatom 3:1


Bila je ovo peta pobeda u nizu "građana", a 14 u šampionatu, pošto su uz Liverpul jedini bez poraza. 

Goste je načeo Silva posle 16 minuta meča, a do kraja poluvremena izjednačio je Vilson rezultat na 1:1. Međutim, sve dileme u drugom delu utakmice rešili su Sterling i Gundogan, koji je u 80. minutu postavio konačnih 3:1.

 


Kristal Palas je trijumfovao protiv Barnlija rezultatom 2:0. Poveli su "orlovi" u 16. minutu golom Džejmsa Mekartura, a tri boda je overio Andros Tauzend. Palas je tako prekinuo niz od osam utakmica bez pobede u svim takmičenjima.


Vest Hem je osvojio sva tri boda na gostovanju u Njukaslu - 3:0. Čičarito je bio igrač utakmice, golovima u 11. i 64. minutu doveo svoj tim do nova tri boda u Premijer ligi. Felipe Anderson je zapečatio sudbinu "svraka".

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija