• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2018

18:47

SAGA SE NASTAVLJA! River neće da igra protiv Boke u Madridu!

Fudbal

SAGA SE NASTAVLJA! River neće da igra protiv Boke u Madridu!

Podeli vest

Uprava River Plejta ne prihvata odluku KONMEBOL da se revanš meč finala Kupa Libertadores sa Bokom Juniors odigra u Madridu


Prvi meč odigran u novembru na stadionu Boke Juniors završen je nerešeno, 2:2, revanš koji je trebalo da se igra na "Monumentalu" 24. novembra je dva puta odlagan.

Južnoameričke fudbalske vlasti su dogovorile sa FIFA da se meč igra 9. decembra na "Santjago Bernabeu" u Maridu, ali River Plejt nije zadovoljan izborom. Nisu zadovoljni ni navijači i fudbalska javnosti u Argentini, a River Plejt je saopštio da postoji nekoliko razloga zbog kojeg ne žele da igraju u Madridu. 

Smatraju da bi na taj način ispaštali svi oni koji su kupili ulaznice za utakmicu koje je trebalo da se odigra na "Monumentalu" 24. novembra.  River Plejt je takođe poručio da ni u kom slučaju nije odgovoran za sve što se dešavalo na ulicama van stadiona "Monumental". 

- Više od 66.000 gledalaca strpljivo čekalo gotovo osam sati da meč počne, da bi se po drugi put vratio na stadion dan kasnije. Tim navijačima je sada nepravedno onemogućeno da prisustvuju spektaklu, pre svega zbog evidentne razlike u ceni ulaznice, puta i smeštaja za izabrani stadion u Madridu. Takođe, neshvatljivo je kako najveći derbi argentinskog fudbala ne može da se organizuje u zemlji koja je trenutno domaćin sastanka G20. Argentinski fudbal i Fudbalska asocijacija Argentine ne smeju dozvoliti da grupa huliugana spreči odigravanje superklasika u našoj zemlji -  stoji u saopštenju River Plejta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17