• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2018

20:10

RADNIČKI POBEGAO PARTIZANU! Haskić het-trikom odveo Nišlije na "+4"!

Fudbal

RADNIČKI POBEGAO PARTIZANU! Haskić het-trikom odveo Nišlije na "+4"!

Podeli vest

Radnički je iskoristio kiks Parizana protiv Mladosti (1:1), savladao Dinamo iz Vranja 4:0 i ponovo ima četiri boda više od crno-belih na tabeli Superlige


Prišli su i Crvenoj zvezdi na šest bodova, s tim da šampion Srbije ima odigran meč manje i u nedelju (18 časova,) igra svoj meč 18. kola protiv Voždovca.

Za uverljiv trijumf Nišlija se pobrinuo Nermin Haskić koji je upisao het-trik. Haskić je svoj tim doveo u vođstvo u 34. minutu iz jedanaesterca, a u finišu poluvremena duplirao je vođstvo Nišlija. 

Aleksandar Stanisavljević povećao je prednost u 60. minutu, samo četiri minuta pre nego što će Haskić postići i treći pogodak. 

U poslednjem meču dana, Proleter i Spartak igrali su 2:2 na "Karađorđu". Nemanja Čović je u 61. anulirao prednost Subotičana, koju je gostima golom doneo Andrija Vukčević u 14. minutu. 

Srđan Vujaklija doneo je preokret Proleteru u 71, ali je domaćin tu prednost čuvao svega četiri minuta, jer je Nemanja Obradović posle asistencije Vukčevića ponovo izjednačio rezultat, koji se do kraja nije menjao.

VOJVODINA ŠALJE RAD KA ZAČELJU! Đurić srušio "građevinare" na Banjici, remi Zemuna i Radnika

 

SUPERLIGA

 
18. kolo

Subota

Rad - Vojvodina 0:1 (0:1)
(Đurić 23 p)

Zemun - Radnik 0:0

Mačva - Čukarički 1:0 (1:0)
(Gavrić 19)

Mladost - Partizan 1:1 (0:0)
(Pavlović 83 - Ivanović 90+2)

Dinamo - Radnički 0:4 (0:2)
(Haskić 34, 45, 64, Stanisavljević 60)

Proleter - Spartak 2:2 (0:1) 
(Čović 61, Vujaklija 61 - Vukčević 14, Obradović 75)

Nedelja

Crvena zvezda - Voždovac 18.00 

Petak

Bačka - Napredak 3:3 (1:1)
(Bajić 18pen, 73pen, Čeković 58 - Vulić 12, Eskić 66, Vukanović 71)

Tabela

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija