• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2018

14:15

SANTOŠ HVALI SRBIJU: Dva mesta na EP, a tri jaka kandidata!

Fudbal

SANTOŠ HVALI SRBIJU: Dva mesta na EP, a tri jaka kandidata!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš rekao je posle žreba da će se u grupi tri jake reprezentacije boriti za dva mesta na Evropskom prvenstvu

Žreb je u istu grupu spojio aktuelnog prvaka Evrope Portugal, Ukrajinu i Srbiju.

- Dva su mesta koja vode na Evropsko prvenstvo, a tri su jaka tima kandidati da ih osvoje. Portugal je jedan od njih. Ukrajina i Srbija su teški protivnici, koji su osvojili svoje grupe u Ligi nacija. Neće biti lako ni protiv Litvanije i Luksemburga, jer mnogo brzo napreduju. Teška je grupa i Portugal mora da bude spreman za nju - rekao je Santoš.

Njemu je, ipak, najvažnije ono što su priželjkivali i sve ostale selekcije.

- Izbegli smo Nemce iz drugog šešira! Ali, isto tako možete da kažete i da je Nemačka izbegla nas - istakao je Fernando Santoš.

ŽREB ZA KVALIFIKACIJE ZA EP: Srbija sa Portugalom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija