• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2018

13:20

KUP SRBIJE: Partizan gostuje Napretku, Zvezda čeka Radnik!

Fudbal

KUP SRBIJE: Partizan gostuje Napretku, Zvezda čeka Radnik!

Podeli vest

Branilac trofeja Kupa Srbije Partizan u četvrtfinalu će igrati sa Napretkom u Kruševcu, dok će Crvena zvezda odmeriti snage sa Radnikom u Beogradu, odlučeno je žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama.


U ostalim mečevima četvrtfinala sastaće se Spartak - Mladost Lučani i Radnički Niš - Vojvodina.

Četvrtfinalni mečevi zakazani su za 13. mart.  Polufinala će se igrati na dva meča - 17. aprila i 15. maja 2019, dok će finale biti održano 30. maja na stadionu "Čair" u Nišu.

Koliko težak posao očekuje crno-beli govori podatak da su "čarapani" ove sezone odoleli u Humskoj, Partizan je poslednji trijumf nad rivalom u Kupu zabeležio aprila 2017. godine. Od tada su viđena tri remija i jedan trijumf Napretka.

Crvena zvezda je odlično prošla, biće domaćin i imaće zicer da se plasira među četiri najbolja tima u Kupu Srbije. 

KUP SRBIJE, ČETVRTINALE


Napredak - Partizan
Crvena zvezda - Radnik
Spartak - Mladost
Radnički - Vojvodina


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija