• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2018

13:48

(VIDEO) I MI KARIJUSA ZA TRKU IMAMO! Očajna intervencija Vanje Milinkovića Savića eliminisala SPAL iz Kupa

Fudbal

(VIDEO) I MI KARIJUSA ZA TRKU IMAMO! Očajna intervencija Vanje Milinkovića Savića eliminisala SPAL iz Kupa

Podeli vest

Golmana italijanskog SPAL-a Vanja Milinković Savić pokušaće što pre da zaboravi duel protiv Sampdorije pošto je upravo njegovom greškom tim iz Ferare elimisan iz daljeg takmičenja u italijanskom Kupu

Klub za koji nastupa i nekadašnji Partizanov vezista Everton Luiz poražen je od Sampdorije 2:1, a najveće zasluge za konačan rezultat i eliminaciju SPAL-a idu na dušu mladog srpskog golmana, koji je bio neodlučan u proceni jednog centaršuta.

Na ubačenu loptu sa strane Vanja je najpre pošao i kada je trebalo da ide do kraja on je zastao, što se ispostavilo kao očajno rešenje, pa je protivnički napadač poslao loptu u nebranjeni deo mreže.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija